Skillnaden mellan Android 2. 2 Froyo och Android 2. 2. 1Android 2. 2 Froyo vs Android 2. 2. 1

All programvara måste upprätthållas av dess skapare i för att det ska hålla jämna steg med användarnas behov. Android, smartphone drift av Google, är inget undantag från denna och dess uppdateringscykel och har varit ganska snabbt. Det har skett stora uppdateringar och mindre sådana med Android 2. 2 Froyo och Android 2. 2. 1 är respektive exempel. Den största skillnaden mellan Android 2. 2 och Android 2. 2. 1, som ni kanske redan sluta sig, är att den förstnämnda är en större uppdatering medan den senare är bara en liten en.

Android 2. 2, kodnamnet Froyo för Frozen Yoghurt, är en omfattande revidering som infört ett antal nya funktioner. Den kan laddas ner från respektive telefon beslutsfattare och installeras på telefonen med hjälp av en dator. Du kan också besöka sina respektive affärer och få dem göra det åt dig. Med stora uppdateringar, är det nästan garanterat att användarna kommer att hitta några buggar som tidigare var okända. Skaparna sedan skapa patchar för att lösa dessa problem som de visas; För Froyo, är detta Android 2. 2. 1. Froyo är bara en mycket liten lapp, det släpps OTA eller Over The Air. Vänta bara för tjänsteleverantören att skicka ett meddelande som frågar uppmanar dig att det kommer att installera patchen, vilket sker direkt efter att du bekräfta dig.

Google släppte inte en ändrings på vad som faktiskt sker med Android 2. 2. en patch så det finns ingen definitiv lista över förändringarna. Men, det finns en viss enighet om vad de märkte efter att plåstret. Den första är den bättre hantering av anslutningen till Microsoft Exchange, som användare rapporterat att orsaka att batteriet laddas ur med Froyo. Det tros också att Android 2. 2. 1 fixar några säkerhetshål som finns på den första utgåvan av Froyo.Bortsett från korrigeringar, är Android 2. 2. 1 tros införa resultat tweaks som lindrar flaskhalsar och låta enheten att köra snabbare. Detta är ett svar på vissa Galaxy S användare som 've upplevt några eftersläpande problem med sina mobiltelefoner efter uppdatering till Froyo. Men bör tweaks gälla för alla och därmed förbättra den totala upplevelsen.

Sammanfattning:

1. Froyo är en större version av Android, medan 2. 2. 1 är bara en liten lapp
2. Android 2. 2. 1 släpps över luften medan Froyo är inte
3. Android 2. 2. 1 adresser flera frågor återfinns på Froyo