Skillnaden mellan Aldiko gratis och Aldiko PremiumAldiko Free vs Aldiko Premium

Aldiko, som lämpligen står för bok på svenska, är en eBook läsare som är tillgänglig för Android-plattformen. Du kan hitta och ladda ner den från Android Market på din mobiltelefon och det finns i två versioner; gratis och premium. Självklart är den största skillnaden mellan de två versionerna kostnad eftersom den fria versionen, som namnet antyder, är gratis medan Premium-versionen kommer till en kostnad. Detta är bra eftersom du kan ladda ner den fria versionen och prova det så länge du vill, så att du kan avgöra om det 'är värt att betala för premiumversionen.

Så, vad gör du får när du punga över kontanter och uppgradera till premiumversionen? Till att börja med premiumversionen inte längre visar annonser när du letar efter en ny bok att läsa. Den fria versionen gör detta för att höja lite inkomstkälla för författarna av programvaran. Don 't oroa dig men eftersom annonserna endast visas när du besöker marknaden men inte när du läser en bok.

Bortsett från avlägsnandet av annonser, är premiumversion av Aldiko också sägs ha kopieringsskydd, som den fria versionen 't har. Kopieringsskydd är ett sätt att förhindra otillåten kopiering av upphovsrättsskyddat material. Eftersom den fria versionen saknar stöd för kopiering skydd, är det troligt att få problem när det handlar om eller importera filer som är kopieringsskyddade. på grund av den extra kopieringsskydd är premiumversion av Aldiko också större genom att bara en MB än den fria versionen. Detta är ingen stor sak för de flesta människor, men för dem som inte kan installera program på sina microSD-kort, är det bra att veta att du kan spara lite utrymme genom att använda den fria versionen.Det 'är i princip det. Dessa skillnader är ganska små och många människor skulle inte ens märker skillnaden. Men för bara ett par dollar, är det värt att få bidraget versionen om bara för att stödja utvecklare och ge dem en anledning att fortsätta utveckla programvaran.

Sammanfattning:

1. Aldiko Free är gratis medan Aldiko Premium finns på en kostnad
2. Aldiko Free visar annonser när Aldiko Premium inte
3. Aldiko Free 't har kopieringsskydd medan Aldiko Premium gör