Skillnaden mellan Kaspersky Antivirus och Internet SecurityKaspersky Antivirus vs Internet Security

Kaspersky Antivirus är ett antivirusprogram som skyddar användarna från skadliga program in sin hårddisk. För det mesta är Kaspersky Antivirus används för datorer som kör Microsoft Windows eller Mac OS X.

Internet Security är i princip vad namnet antyder, och är en uppsättning försiktighetsåtgärder vidtagits för att säkerställa att en användare 's dator inte är infekterad med skadlig programvara, spioneri programvara, eller någon annan programvara som kan ta information som skickas över ett nätverk och använda den på ett sätt som visar skadliga för användaren eller dennes dator.

Kaspersky Antivirus var speciellt skapad för att använda realtidsskydd (dvs skydd som är på plats så snart som något hot upptäcks). Den skapades för att upptäcka och ta bort något skadligt från en användare 'dator, inklusive men inte begränsat till, virus, trojaner, maskar och spionprogram. Den används också för att upptäcka och ta bort rootkits C ett mjukvarusystem som hyser en eller fler program som döljer någon kompromiss i systemet under en virtuell skugga.

Internet Security, och mer specifikt, Kaspersky Internet Security skyddar en användare 'dator från skadlig kod och adware. Det upptäcker och tar bort skräppost från e-post också, försök från tredje part för att Phish någon' dator, och läckor i data. Den breda jobb med alla Internet Security är att skydda en 'dator från alla program som kan äventyra hårddisken C inklusive alla former av skadlig kod, spionprogram och e kompromisser.

Så sofistikerad som Kaspersky Antivirus är, saknar några funktioner som finns i Kaspersky Internet Security. Den mest anmärkningsvärda brister från Kaspersky Antivirus är en personlig brandvägg (en ansökan på plats för att kontrollera vilken typ av trafik som kommer genom någon 'dator över nätverket), HIPS (Intrusion Prevention System C en enhet som övervakar all trafik som kommer över en nätverk för att upptäcka och ta bort skadlig kod eller andra misstänkta beteenden), Kaspersky Antivirus är oförenligt med andra typer av antivirus- och antispionprogram Anti-Spam, Anti-Banner, och verktyg för föräldrakontroll..Sammanfattning:

1. Kaspersky Antivirus skyddar användaren 'dator från skadlig kod, trojaner, maskar och spionprogram, Internet Security är tänkt att förhindra och alla typer av skadliga program, eller misstänkt beteende, från att nå en användare' dator.

2. Kaspersky Antivirus avlägsnar rootkits; Internet Security tar bort alla former av skräppost och phishing programvara från en dator.