Skillnaden mellan flytta och kopieraflytta vs kopia

De flytta och kopiera instruktioner, som finns i datorerna, är snabb att dyka upp när du klickar på ett visst objekt. Även för dem som är mindre än dator genier, kan det vara ganska svårt att förstå vad skillnaden är mellan de två orden.

Dessa två datorkommandon är faktiskt mycket användbara verktyg för din bekvämlighet genom att hjälpa dig att spara energi och tid när du arbetar online. Båda alternativen är mycket tillgängliga via verktygsfältet funktion. De kan också uppnås genom processen att lyfta fram och högerklicka som sedan ger dig rullgardinsmenyn. När en person flyttar eller kopierar något, kommer den valda kropp nu transporteras till den nya platsen. Vad som än väljs kommer att placeras i den senaste markörpositionen. Så när du vill kopiera eller flytta ett objekt, är pastan knappen sedan utnyttjas för att flytta objektet till den nya platsen som du vill flytta till eller flytta till.

Du kan komma att flytta knappen när personen vill ta ett objekt från en plats till en annan på sin dator eller på ett annat dokument helt och hållet. När en person flyttar något från en plats till en annan, kommer detta objekt att försvinna från det föregående hem eller fil. Samma med flytten knappen. En användare kan komma åt kopieringsknappen när användaren vill göra en kopia av filen, en som är exakt likadana, och sedan kopiera den till ett annat område. Föregående fil kommer inte att försvinna och kommer att förbli på sin ursprungliga plats. Detta är skillnaden mellan de flytta och kopiera kommandon.

Kopiering rekommenderas när du vill ta eller upprepa informationen från filen av någon annan vilket gör det ditt eget. När får information som tas från en fil eller mapp gör det möjligt kopieringsknappen för att få en kopia och ta det till en annan enhet där det finns en separat mapp eller fil. Kom ihåg att innan du flyttar en fil, kommer det inte vara i sin forna plats. Flytta en fil rekommenderas när en fil har precis hämtat och du vill flytta den till någon annanstans för bättre förvaring eller enklare visning. När en person drar en mapp till en fil på samma enhet du flyttar det till, kommer alternativet kopia göras till en annan enhet. Den kortkommandon använt för att flytta alternativet är kontroll och F7. Kortkommandon för kopieringsalternativet är kontroll och 'C.'Det finns inte en stor skillnad mellan de två. Den enda stora skillnaden är vad som kommer att hända med originalfilen. Flytta och kopiera kommandon är båda mycket hjälp kommandon som gjorts för att göra våra liv enklare. Don 't glömma att använda kortkommandon för att göra dessa alternativ ännu mer tillgänglig.

Sammanfattning:

1. flytta och kopiera instruktioner som finns i datorerna är snabba att dyka upp
när du klickar på ett visst objekt.
2. Båda alternativen är mycket tillgängliga via verktygsfältet funktion.
3. När en person flyttar eller kopior något, den valda kroppen kommer nu att transporteras
till den nya platsen.
4. När en person flyttar något från en plats till en annan, kommer detta objekt att försvinna
från det föregående hem eller fil.
5. Med flytten knappen kan användaren komma åt kopieringsknappen när användaren vill göra
en kopia av filen, en som är exakt likadana, och sedan kopiera den till ett annat område. De