Skillnaden mellan Xbox 360 Pro och Xbox 360 EliteXbox 360 Pro vs Xbox 360 Elite

Xbox 360 finns i flera olika versioner, såsom Xbox 360 standarden, Xbox 360 Pro och Xbox 360 Elite. De två mest populära versionerna är Pro och Elite och dess fördelaktigt att förstå skillnaden mellan dem innan beslut fattas om vilken en att köpa. Även om båda dessa modeller är kända för att vara avancerade versioner av standard Xbox 360, är ​​deras prisskillnaden ganska betydande. Därför är det viktigt att förstå skillnaderna mellan deras egenskaper, liksom värdet tillägg som följer med paketen.

Även på frågan om priset, är Xbox 360 Pro för $ 349,99, medan Elite är lite dyrare på $ 449,99. När det gäller deras egenskaper, har Xbox 360 Pro en lägre lagringskapacitet jämfört Elite-versionen. Det har bara en 20GB hårddisk, medan Elite erbjuder en hårddisk kapacitet 120GB. Det är ganska stor skillnad mellan 20GB och 120GB. Gott om lagringsutrymme är användbar för att lagra speldata, ladda ner spel och ge kompatibilitet för de ursprungliga Xbox-spel.

Annat än deras lagringskapacitet, kommer Pro-versionen med en komponent HD-kabel på upp till 1080p, medan Elite-versionen har både en HD-kabel och en HDMI-kabel på upp till 1080p. Denna skillnad i deras videokablar kan vara viktiga, beroende på din Xbox krav.

De moderkort av Pro och Elite versioner är också annorlunda. Xbox Pro är utrustad med en Falcon moderkort med 65nm processor, medan Elite har en Zephyr moderkort, med en 65nm processor samt.

Förutom de mer tekniska egenskaper, kan färgen på Xbox också vara ett övervägande. Pro-versionen är vit och Elite-versionen är svart. Båda dessa modeller köps med ett trådlöst headset och en Ethernet-kabel. De kommer också med två grundläggande Xbox-spel som en del av paketet.Sammanfattning:

Även Elite version av Xbox är prissatt högre än Pro-versionen, har det flera extra fördelar som är väl värda priset.

Det finns en stor skillnad mellan kapaciteten hos de två versionerna lagrings; med Elite ger hårddiskutrymme 120GB och Pro bara erbjuda 20GB.