Skillnaden mellan Youtube Partner och intäktsgenereringYoutube Partner vs intäktsgenerering

Youtube ger nu sina användare möjlighet att tjäna pengar på sina videoklipp och få en andel av reklamintäkter. Det finns två sätt som du kan komma in i programmet. Den första är genom att tjäna pengar på din kanal eller enskilda videoklipp, och den andra är genom att ansöka om YouTubes partnerprogram. Den största skillnaden mellan att vara en Youtube partner och monetarisering är att det är svårt att komma in i programmet. Monetarisering är relativt lätt att gå med, bara ha en mycket populär video och du kan redan börja tjäna via intryck. Till skillnad från att vara en Youtube partner där du behöver skicka en strikt screening process.

Detta är också ett område där Youtube partner och tjäna pengar skiljer sig åt. Att vara en Youtube partner, måste du faktiskt ansöka om att bli en. I intäktsgenerering, kan du inte ansöka om att gå eftersom det är inbjudan. Men kraven är inte riktigt så strikt och det är långt fler människor som tog värvning i intäktsgenerering än som partners. Youtube är ganska strikt om vem som kan vara en Youtube partner eftersom det kommer med ytterligare fördelar som kan tas tillvara för att marknadsföra dig själv eller ditt varumärke.

Som en Youtube partner, har du möjlighet att marknadsföra dina egna videoklipp via Adwords. På så sätt får dina videoklipp visas för andra användare som gillar relaterat innehåll eller passar en viss demografisk som du riktar dig. Detta gör det möjligt att bygga din följande öka dina åsikter, öka dina intäkter från annonser på dina videoklipp, och även öka din försäljning om du faktiskt säljer en produkt eller tjänst. Att vara en partner ger dig mycket mer än bara tjänar från videoklipp du upp på nätet.Det är ett faktum att vara en Youtube partner är mycket bättre än bara tjäna pengar; och vem som helst kan begära att berätta för dig att vara en Youtube partner om du kan. Men det är inte så lätt och du bör ta intäktsgenerering när du kan och inte avstå från det. Även om dina videoklipp redan penning, kan du fortfarande ansöka om att bli en YouTube-partner när du är klar.

Sammanfattning:

Att vara en YouTube-partner är en svårare att få än monetarisering

Att vara en Youtube partner kan sökas medan tjäna pengar är bara inbjudan