Skillnaden mellan Verizon CDMA Apple iPhone 4 iOS 4. 2. 6 och iOS 4. 2. 7 

Verizon CDMA Apple iPhone 4 iOS 4. 2. 6 vs iOS 4. 2. 7

IOS 4. 2. 6 och iOS 4. 2. 7 hänvisar till operativsystemet som införts av Apple speciellt för modell av smartphone iPhone 4. iPhone 4 CDMA även kallad Verizon. Den iPhone 4 använder denna operativsystemet och kan inte använda andra uppdateringar som släpptes av Apple.

CDMA Apple iPhone 4 iOS 4. 2. 6

IOS 4. 2. 6 är ett operativsystem eller program som har uppdaterats från tidigare versioner. Många förbättringar har gjorts till denna version för att göra den mer effektiv. Några av de nya funktioner läggs till iOS 4. 2. 6 finns många multi-touch funktioner och GSM för Internetdelning. GSM stöd har lämnats för Internetdelning som är bärare beroende. Ytterligare avgifter kan tillkomma, men med den här funktionen användare kan mycket enkelt ansluta till Internet.

För e-post gäng har blivit bättre, och inkorgen har enat. Denna funktion hjälper till att sortera e-postmeddelanden enkelt och e-post kan nu enkelt lagras i mappar. En Bluetooth-tangentbord har lagts till, och med tillägget av denna funktion, kan e-post skickas direkt. Uppdateringen innehåller också bildström service och funktionen 'Hitta Mina vänner.'

CDMA Apple iPhone 4 iOS 4. 2. 7Det viktigaste inslaget i iOS 4. 2. 7 är säkerhetsfunktioner. De var särskilt utformade för att skydda användarna av alla iPhones och förbättra sina surfar kapacitet. Den uppdaterade versionen har införts med 'certifikat förtroende politik.' Människor som har ett nätverk läge som är mer fördelaktigt kan fånga upp och använda känslig information och andra viktiga referenser, och den här funktionen hindrar dem från att orsaka några problem av detta slag.

Uppdateringen innebär också fastställa minneskorruption. Tidigare kunde alla MS dokument inte ses och nu kan de vara. Det har fastställts genom en funktion som kallas Quick.

WebKit har förfinats. Det har uppdaterats för att skydda den från programavslutning som ibland händer när du surfar vissa webbplatser. Uppdateringen skyddar mot kod avrättningar också. I allmänhet, båda operativsystemen ger nya och uppdaterade funktioner som hjälper till att förbättra funktionerna i iPhone.

Sammanfattning:

 

CDMA Apple iPhone 4 iOS 4. 2. 6 och CDMA iPhone 4 iOS 4. 2. 7 är båda operativsystem som har uppdaterats från tidigare versioner för att förbättra effektiviteten och ge ett bättre skydd för alla iPhone-användare respektive.