Skillnaden mellan östra och Pacific TimeEastern vs. Pacific Time

Varje plats på jorden har sin egen standard tid. Detta är på grund av den tidszonen. En tidzon är en plats på jorden där den är korrekt placerad mellan raderna i longitud. Detta är också en av de faktorer varför du får jetlagged när du reser från kust till kust. En tidszonen följer en lagstadgade normaltid som kallas lokal tid. Det finns 24 tidszoner i världen som följer offset Coordinated Universal Time eller UTC. Att ta reda på lokal tid med hjälp av UTC plus tidsförskjutningen i placeringen av det lokala området. I varje 15 graders avstånd varje longitud från UTC en timme tillsätts österut och en timme minskas västerut, tills den når den internationella datumlinjen. Detta är innebörden och vikten av tidszonen för att fastställa tidpunkten för varje plats.

Det finns två huvudsakliga tidzoner ett måste veta. Först är Eastern Standard Time och den andra är Pacific Time Zone. Båda är standardtider följs i sina lokala områden. Både också motsvarar tidszonen för longitud. Båda kan hjälpa dig att veta tid men båda skiljer sig mycket från varandra. Från tiden kan de berätta och de platser där de är belägna.

Den Eastern Standard Time, eller annars kallas den nordamerikanska Eastern Standard Time ligger på västra halvklotet. Det ligger någonstans nära den östra kusten av Nordamerika. Du kan bestämma dess kompenseras genom att subtrahera 5 timmar från UTC på normaltid. Under sommartid dess förskjutning är minus fyra timmar från UTC. I denna zon Mean soltid är grunden för dess klocktid. Mean Solar är från den 75: e Meridian väster om Observatory Greenwich. Denna tidszon kallas Eastern Time i Kanada och i Amerikas förenta stater.

The Pacific Time Zone å andra sidan kan bestämmas genom att subtrahera åtta timmar från UTC. Mean soltid är grunden för denna tidszon. Mean Solar Tiden är från 120: e observations Greenwich. Pacific Time är det gemensamma namnet för denna tidszonen i Kanada och i Amerikas förenta stater. Tidsförskjutningen av den här tidszonen bestäms genom att subtrahera 7 timmar från UTC varje sommartid. I Mexiko är dock Stilla tidszon kallas Northwest zonen och subtraheras av åtta timmar från UTC.

SAMMANFATTNING:1.

Den Eastern Standard Time är också känd som den nordamerikanska Standard Time medan Stilla tidszon kallas Pacific Time.
2.

Förskjutningen av Eastern Time bestäms genom att subtrahera 5 timmar från UTC medan Pacific Time bestäms genom att subtrahera 8 timmar från UTC.
3.