Skillnaden mellan Tahiti och ParisthithiTahiti vs Paristhithi

Orden 'Tahiti' och 'paristhithi' tillhör olika språk. 'Tahiti' är namnet på den största ön i Franska Polynesien, medan 'paristhithi' är ett ord i hindi språk. Deras skillnad ligger inte i deras betydelser men i själva verket är från olika kulturer. De har något samband med varandra.

Tahiti redovisas mer eftersom det är namnet på en ö, och personer som tillhör något land eller kultur talar något språk är medvetna om dess existens, kan ha besökt det, läst om det, eller hört talas om det. Ordet 'paristhithi' är inte så välkända och kända av olika kulturer som det är ett ord hindi som talas av personer som tillhör Indien eller människor som har migrerat till andra delar av världen från Indien. Hindi är det primära officiella språket i Indien. Indien har 22 officiella språk, och Hindi är det språk som talas av människor över hela Indien oavsett religion, deras tillstånd eller deras olika dialekter. Hindi talas av mer än 180 miljoner infödda.

tahiti
Tahiti är en ö i Franska Polynesien. Det är den största och högsta ön i ögruppen Society Islands. Dessa öar är belägna i södra Stilla havet. Tahiti består av två delar som är placerade på vulkaniska berg; de två delarna är förbundna med varandra genom ett näs namnges Taravao.

Den nordvästra delen, som är den större delen, kallas Tahiti Nui innebär stora Tahiti, och den sydöstra delen kallas Tahiti Iti betyder Small Tahiti. Huvudstad Tahiti är Papeete som ligger i Tahiti Nui och tätbefolkade längs kustområdena. Tahiti är känd för sina svarta sandstränder och pärlor.Befolkningen ligger främst på kustområdena i Tahiti Nui, och interiören är nästan helt obebodda. Tahiti Iti är isolerad och är tillgänglig endast med båt eller till fots. Tahiti har regnskogar och många vattendrag. En av de viktigaste floderna i Tahiti är Papenoo River på den norra sidan av ön.

Paristhiti
'Paristhithi' är en Hindi ord som betyder 'omständigheter.' Den hänvisar till de omständigheter en person 's ekonomi eller känslor eller fysiska skrivningar är i. Till exempel:' Om vi ​​vill säga att 'finansiella situation eller omständigheter av en person som inte är sund,' då kommer vi att säga 'finansiella paristhithi 'av personen inte är sund.'

Sammanfattning