Skillnaden mellan hem och husHem vs House

Hus finns i olika former och storlekar; vissa är stora, andra små. Andra har intrikata mönster, och andra så enkla att de endast består av en kvadrat område som avgränsas i fyra väggar med ett tak ovanpå. Vid en hem, storlek eller utformning spelar ingen roll. Det viktiga är att det erbjuder sina invånare med en tillflykt som är bekväm, glad och får dem att känna att de hör hemma.

Ett hem definieras som en fristad, en plats där man bor och vilar efter en dag av hårt arbete. Det är där en familj bor och som ger dem säkerhet, en oas där de kan känna sig hemmastadda, bekväma och glad. Det är där en person 's mest omhuldade ägodelar hålls,., Där ingen kan röra vid dem utan hans tillåtelse Det är en plats där han kan göra vad behagar honom borta från nyfikna ögon av andra människor.

Ordet 'hem' används också för att hänvisa till det land eller stad där en person är född och uppvuxen. Det är där man känner att han hör hemma, en plats som ger en varma minnen av sitt förflutna och alla glada och sorglösa stunder av sin barndom. För vissa kan ett hem inte har någon fysisk plats. De relatera det till ett tillstånd där man känner sig bekväm och säker. Men för de flesta människor, är det den plats som ger dem skydd mot naturens krafter och från andra hot.

Ordet 'hem' kommer från den gamla engelska ordet 'skinka', vilket betyder 'bostad, egendom' eller 'by'. Den härrör från Proto-germanska ord 'haimaz' och 'Heim' vilket betyder 'hem.'Ordet 'hus', å andra sidan, kommer från den gamla engelska ordet 'hus' som betyder 'bostad' eller 'skydd'. Den härrör från den proto-germanska ordet 'Husan' som är ansluten till roten ordet av ordet 'gömma'.

Ett hus definieras som den struktur som tjänar som en bostad för en person eller en familj. Det används synonymt med ordet 'hem', men det oftast bara hänvisar till byggnaden eller struktur och inte på det allmänna tillståndet för platsen och dess invånare. Den kan innehålla en individuell 's personliga saker eller egendom och ge honom en plats att leva och vila, men det ger inte samma komfort som man känner när han är hemma. Det kan ibland beteckna något tillfälligt såsom en kvinnoförening eller broderskap hus.

Sammanfattning:

1. Ett hem är en plats eller ett tillstånd där man kan ta sin tillflykt och känna sig trygg och bekväm när ett hus är den struktur som fungerar som en plats där en person eller en familj kan leva.
2. Ett hem är en plats där man känner att han hör hemma, en plats med minnen, och där han kan känna sig mest bekväm, säker och lycklig när ett hus kan bara vara den byggnad som man bor i bara tillfälligt.