Skillnaden mellan italienare och européerItalienare vs européer

Alla italienare är européer, medan alla européer är inte italienare. Detta är det första och viktigaste skillnaden. Italien är en delmängd, och Europa är superset. Dessutom hänvisar Italien till ett enda land, medan Europa hänvisar till en hel kontinent med många länder.

Italienarna är ganska distinkt utseende jämfört med den genomsnittliga europeiska. Italienarna har oftast mörkt hår, medan européer, i genomsnitt, har blont hår. Italienarna är utseendet liknar rättvisare indiska medborgare, på grund av sin mörka hår, medan alla indianer ser inte alls ut en europeisk med blont hår. Detta beror på att de ljushyade indianer (från den asiatiska under kontinentala Indien) delar förmodligen mer DNA och genen anor med italienarna än den genomsnittliga europeiska, som indiska 'är själva är en del av den indoeuropeiska genpoolen, som sträcker tillbaka många tusentals år.

Italienarna är mer stolta över sitt arv och kultur än den genomsnittlige europén. Italienarna är världskända för sin utmärkta design känsla och mat. Medan Europa som helhet är väl känt för hög kvalitet inom alla områden, italienarna är mycket stolt folk, och de skulle vilja tro att ingen annan europeisk kan laga mat, och design cyklar, bilar och byggnader samt de kan. Och inte utan goda skäl, italienska märken är några av de mest eftertraktade i hela världen, särskilt i lyx och livsstil segment. Italienarna är förmodligen mer stolt än genomsnittseuropén eftersom Italien var en gång härskare hela Europa och större delen av världen, eftersom det var säte för det romerska riket.

Italienarna är ironiskt kända för att vara den största eve teasers, liksom den största mamma 'pojkar och flickor. Italienarna är mer familjeorienterade än den genomsnittlige europén, som antagligen bor i en kärnfamilj oftare än inte. Italienarna är kända för att har stora gemensamma familjer. 'Family' är således klart viktigare för en italiensk än ett europeiskt. Italien var också med Tyskland (axelmakterna) och rival i resten av de europeiska länderna (allierade) under de fruktansvärda världskrig.

Så finns det skillnader från den tiden fortfarande, även om de är avstängda. Italien har sett sina glansdagar, och är inte så kraftfull ett land längre, medan Europa (i dess nuvarande avatar som Europeiska unionen) verkar redo att rycka kronan från supermakt nummer 1 C USA och ersätta dollarn \u0026 amp; Shekel imperialismen Euro imperialismen. Den italienska flaggan är också ironiskt liknar Indien 's (ytterligare ironi C nummer 1 kraftfull politiker i Indien var en tidigare italiensk medborgare), med undantag för Indien' s tricolor är horisontell, medan Italien 's vertikalt randigt. Båda har samma tre färger '' röd-orange / saffran, vit och grön.Sammanfattning:

1) Italien är en del av Europa.

2) italienarna har mörkt hår, medan européerna har blont hår.

3) Italien var en gång härskare Europa i form av det romerska riket, och nu Europa, som Europeiska unionen, är den nya dominerande imperium i regionen.