Skillnaden mellan stad och land Stad vs Land

Bosättningar som städer, städer och gamla stammar troligen började när en man parat med en kvinna, producerade barn, som i sin tur parade bort med medlemmar av det motsatta könet och hade ännu fler barn. Först de gick från en plats till en annan på jakt efter mat men efter jordbruk upptäcktes, började stanna på ett ställe.

Ofta de träffa andra familjer som talar samma språk och dela sin tro. För att minska risken för angrepp från andra familjer, de beblanda, som gjorde familjen ännu större, vilket skapar en stam.

De utvecklade system som gjorde samhället harmonisk och när de interagerade med andra familjer, stammen fortsatte att växa.

Från denna gamla gemenskap steg de moderna bosättningar och städer som vi känner idag.

Människor i dag har valet att leva i en stad eller på landet. Vissa föredrar att leva i upptagen överbefolkade städer, medan andra föredrar lugn och ro i livet på landet. Även om båda är delar av en central regering och folk kan dela samma förmåner, erbjuder de levnadssätt som är mycket olika.

En stad är en stor uppgörelse som har avancerade sanitet, allmännyttiga, bostads och transportsystem. Det är en central handelsplats som låter sina invånare att bo nära anläggningar som erbjuder handel, utbildning, vissa bekvämligheter och annan interaktion.
Livet i staden är mycket snabba. Du ser höga byggnader i stället för träd och eftersom städerna är överfulla med folk och fordon, är det en förorenad plats. Allt i staden är dyrt; bostäder, mat, verktyg och utbildning.Vad gör det bättre än att vara i landet är att de bästa sjukhusen är oftast belägna i städer och du utsätts för konst, bättre utbildning och underhållning när du bor i staden.

Land är en term som används för ett glest befolkat uppgörelse som består av jordbruksmark och landsbygden. Det är en plats där det finns endast ett fåtal affärer anläggningar, vilket ger dess invånare med bara sina grundläggande behov.

Bor i landet är mer laid back; du får fräschare luft och mat. Människor är också mer öppna för varandra och är mer villiga att hjälpa sina grannar. Det kanske inte har alla bekvämligheter i staden men det ger dig en chans att vara med naturen.

Landet är en bra plats att leva för människor som söker lugn, lugn och ro de kan 't få i staden. Det erbjuder inte affärs eller yrkesmässiga möjligheter som staden gör och beslutar om att leva beror på en 's mål i livet.

Sammanfattning
1. En stad är en stor uppgörelse, medan landet är mindre befolkade.
2. Livet i staden är snabba, medan livet på landet är mer laid back.
3. Staden är förorenad, medan landet har friskare luft och mindre avfall.
4. Housing, mat och andra behov är dyrare i staden, samtidigt som du kan utveckla din egen mat i landet och bostäder är billigare.