Skillnaden mellan England och StorbritannienEngland vs Storbritannien

England ofta felaktigt för att hänvisa till hela Storbritannien. Detta kan bero på det faktum att den största staden i Storbritannien är London, som råkar vara i England. England är i Storbritannien, ibland helt enkelt kallas 'Britain', och är det största landet i Storbritannien.

Storbritannien är en ö på den västra kusten av Europa. Det täcker de flesta av de områden i 'Storbritannien Storbritannien och Nordirland' allmänt känd som Storbritannien. Den är gjord av fyra länder som separerades före; dessa är England, Skottland, Wales och Nordirland.

I den 5: e-talet, då folk från Continental Tyskland C tyska stammarna C började invadera Storbritannien, var England kallades 'Engla Land' som betyder 'Land of the Angels'. Namnet Storbritannien kom från romarna när de kom i de brittiska öarna men termen Storbritannien utnyttjades under tiden för kung James of England 1603. Storbritannien hänvisar till två separata riken; England och Skottland.

Storbritannien 's flagga kallas Unionen sjunker, mer känd som Union Jack. Det är en flagga består av tre andra flaggor. Det är fackföreningarna i olika flaggor från länder inom Storbritannien' 'England, Skottland och Nordirland . Eftersom England är en del av Storbritannien är det som representeras av St George 'Cross som också kallas National Flag of England.Människor som bor i England kallas engelska, och de som bor i Storbritannien C som omfattar tre länder; England, Skottland och Wales C kallas britterna. Storbritannien rankas som 3: e mest befolkade ö, med 84% av befolkningen i England. Engelska är det huvudsakliga språket i England medan i Storbritannien, den brittiska talar skotska, walesiska och engelska på grund av det faktum att landet består av tre andra länder; England, Skottland och Wales.

En av England 's nationella symboler är Englands vapen, detta vapen symboliserar England' s monarki som representeras av tre gyllene lejon. Storbritannien å andra sidan har den kungliga vapen av Förenade kungariket, som representeras av en sköld och bär armarna på länder inom Storbritannien; England, Skottland och Wales.

Slutsats:

1. England är en del av Storbritannien, medan Storbritannien är en del av Förenade kungariket.
2. England 's flagga kallas St George' Cross, medan Storbritannien 's officiella flagga kallas Unionen sjunker eller även kallade den fackliga stålar.
3. England kallades 'Engla land' som var ett namn som de tyska stammarna, medan namnet Storbritannien gavs av romarna och användes i 1603.
4. Människor som bor i England kallas 'engelska' medan människor som lever i Storbritannien kallas 'brittiska' förutom de övriga namn som de kallas som 'Scottish' 'English' och 'Welsh'.
5. England är det största landet i Storbritannien.