Skillnaden mellan Toronto och VancouverToronto vs Vancouver

Toronto och Vancouver är två olika städer i Kanada. De har mycket olika platser, olika klimat, olika livsstilar, olika turistattraktioner, och olika ekonomiska status.

Toronto
Toronto är den största staden i Kanada; det har utvecklats på stranden av Lake Ontario som är i södra Ontario. Det är mycket tätbefolkade eftersom det är den finansiella centrum och provinshuvudstaden Ontario. I Nordamerika är den femte mest befolkade staden Toronto. Amerikaner som bor i Toronto jämför med New York eftersom det är en av de bästa ekonomiska städerna i världen. Toronto erbjuder spetskompetens inom olika företag som finans, programvara, utbildning, medicinsk forskning, turism, sport, etc. Det anses också vara den dyraste stad att leva i Kanada.

Toronto upplever extrema vintrar; vintrarna är snörika och kalla. Sommar att falla är bekväm, och till hösten Toronto kan spela perfekt värd för turister för att vandra och cykla och i allmänhet åtnjuter Toronto öarna. För människor i Toronto, är det som en religion att sitta utomhus på restauranger och njuta av dagen med vänner och familj.

Transitering består här av en t-line tunnelbana och buss och spårvagn nätverk. Många människor föredrar cykling också. Det sägs att folk utan egen bil kan mange väl i staden.

För underhållning finns det många turistattraktioner, ett pulserande nattliv, levande musik, mat av nästan varje etnicitet inklusive: indiska, kinesiska, japanska, pan asiatiska mix, grekiska, portugisiska, etiopiska, etc. Somrarna är en bra tid för musikälskare. Många stora artister spelar på de viktigaste stadskärnorna i somrar. I alla, är Toronto en stor stad för människor som tycker om att leva i storstäder och storstadskulturen.Vancouver
Vancouver ligger på fastlandet British Columbia. Det är den tredje största staden i Kanada och mest befolkade storstadsområde i västra Kanada. Det är en kuststad och har bergen nära kusten. Den fungerar som en viktig naturlig hamn för handelsvägen. Det är den största hamnen i Kanada. En av de viktigaste inslagen i Vancouver är att det har mycket olika kulturer på grund av den ökande invandringen. En mycket stor del av minoritetsbefolkningen är att kinesiska arv. Den huvudsakliga finansiering av staden erhålls från skogsindustrin. Det får också en hel del turism på grund av dess naturliga skönhet.

Vancouver anses San Francisco i Kanada. Vintrarna här är regnig men inte för kallt. Det är en mycket dyr stad som människor från hela världen antingen komma att koppla av eller människor med pengar kommer och går i pension här. Enligt lokalbefolkningen som bor här, ibland gapet mellan well-to-do och arbetande människor blir uppenbart, och det kan finnas arbetslöshet. Anledningen till detta är att det är en dyr stad, och arbetsgivare är inte beredda att betala lön nog för att överleva i denna stad.

Kollektivtrafik anses utmärkt här och, beroende på var du befinner dig, platser är inom gångavstånd.
Entertainment inkluderar nattliv, barer, musik, och, viktigast av allt, naturliga skönhet.

Sammanfattning:

1. Toronto är i Ontario; Vancouver är i British Columbia.
2. Toronto ligger nära Lake Ontario; Vancouver är en kuststad.
3. Toronto är den ekonomiska centrum i landet samt en av de finansiella centra i världen; Vancouver får sin ekonomi från skogsindustrin och turism.
4. De klimat skiljer sig mycket från varandra.