Skillnaden mellan Holiday och semester'Holiday' vs 'semester'

Människor som arbetar på jobb som kräver dem att rapportera till kontoret från 9 o 'klockan på morgonen till 5 o' klocka på eftermiddagen, måndag till fredag, är alltid tittar ut för semester. Det är den enda gången som de kunde tillbringa med sina vänner och familj, till en tid gå till stranden och bara umgås och prata om saker.

Naturligtvis kan de alltid ta ledigt från arbetet för en semester eller tjänstledighet, men det skulle innebära en minskning av sina inkomster när de går i pension. Det är därför en semester är en välkommen paus för dem.

På vissa ställen, särskilt i Storbritannien, Kanada och Australien, är ordet 'semester' för att hänvisa till tid borta från arbetet eller skolan. Detta kallas i andra delar av världen, som USA, som en semester som är ett ord som sällan används i Storbritannien och Australien.

I USA och de flesta andra länder, är en helgdag en dag som är avsatt för att fira, fira, eller observera religiösa och nationella evenemang. Företag och skolor är oftast stängda under en semester.

Det finns flera typer av semester, nämligen:'Religiös, som omfattar de flesta av de helgdagar som observeras. Har varje katolska religiösa beskyddare en festdag som firas av de trogna. Islam har flera helgdagar, den största och två av de viktigaste av dessa är Eid ul fitr som följer omedelbart efter Ramadan och Eid al-Adha, som kommer efter Hajj. hinduer och andra religioner har också semester.
'Norra halvklotet vintern semester, vilket är jul och semesterperioden som börjar på Thanksgiving i november och slutar vid nyår' s Eve.
'Nationella helgdagar, som bygger på en nation eller land' är viktiga händelser i historien.
'Sekulära helgdagar som Earth Day och Labor Day som internationellt firas.

Under helgdagar, särskilt de som faller på dagen omedelbart före och efter en helg, de flesta människor tar sig tid för en semester och tillbringa 2-3 dagar på en resort eller på andra platser för rekreation och vila.

Detta skulle vara en kort semester, men då kan du alltid ta en lång med dina vänner och familj. En lång semester skulle tillåta dig att gå till ett annat land och se andra platser, ha kul, spela och njuta av det med dina nära och kära.

Sammanfattning:

1. En semester är en dag som avsatts för åminnelse, fest, och iakttagande av en religiös eller nationell händelse när en semester är en dag eller ett antal dagar som avsatts för att rekreation och vila.
2. En semester är en kort tid som du tillbringar borta från arbetet medan en semester kan vara kortare eller längre beroende på tillgången på tiden.
3. I Storbritannien, Kanada och Australien, har en semester samma betydelse som en semester samtidigt i USA och andra delar av världen en semester och semester kan hänvisa till två olika saker.