Skillnaden mellan USA och EuropaUSA vs Europa

Förenta staterna och Europa är två av de mest industrialiserade och ekonomiskt avancerade platser på jorden. Medan Europa är rikt på kulturella och arkitektoniska arvet, är USA mer utvecklad när det gäller teknik och affärer.

I Europa kan man se byggnader som är mer än 75 år gamla, som är låga, medan i USA skyskrapor dominerar sina städer. Levnadsstandarden i större delen av Europa är också lägre än i USA.

När det gäller de valutor som de använder, har USA använt samma valuta eftersom det antogs av kongressen 1786. Européerna, å andra sidan, var att använda olika valutor till starten av euron som gemensam valutaenhet europeiska länder utom Storbritannien 1999 och dess omsättning i 2002.

De olika länder som utgör Europa har egna språk, och de flesta av deras invånare känner flera olika språk. I USA, även om det finns andra språk som talas av dess olika människor, är engelska det nationella språket för alla.

I Europa, kedjebutiker är mycket vanliga. De är fria, och du kan hitta det mesta du behöver det som mat, kläder, konstverk, etc. I USA har de varuhus som är byggnader som har butiker som säljer en mängd olika varor och tjänster.När det gäller mat, har varje europeiskt land sina egna distinkta kulinariska smaker medan USA anpassar maten som dess invandrare ta från sina hemländer, med början med de som kom från Europa, italienare, tyskar och franska, och inklusive mat från Asien och Mexiko.

Européerna dricker vin med sina måltider och låta sina barn göra detsamma. Familjer brukar äta en hemlagad måltid tillsammans medan de flesta människor i USA luta mot att konsumera snabbmat och färdiga att laga mat eller färdiglagad mat, och de konsumerar mer öl än vin.

När det gäller regeringen, är USA en federal regering med tre grenar: den verkställande, lagstiftande och rättsväsendet. Alla grenar kan agera på egen hand, medan samtidigt reglera andra branscher. Europeiska unionen, å andra sidan, har Europaparlamentet och Europeiska unionens råd.

Sammanfattning:

1. USA är en federal regering och Europeiska unionen är parlamentariskt.
2. Levnadsstandarden i Europa är lägre än i USA.
3. Människor i USA förbrukar mer öl medan människor i Europa konsumera vin.
4. Livsmedel i USA kommer från olika länder, medan varje land i Europa har sin egen distinkta mat.
5. äta och middagsvanor européer är mer formell, och de tenderar att äta hemlagad mat medan i USA människor tenderar att äta färdiga att laga mat eller färdiglagade rätter.
6. USA har använt samma valuta (dollar) sedan 1700-talet, medan euron endast har varit i omlopp sedan 2002; innan att europeiska länder hade olika valutor.