Skillnaden mellan Mall och varuhusEn Mall vs en varuhus

Gallerior och varuhus är inte samma sak som alla vet. En mall har en större miljö, medan ett varuhus är bara en liten plats jämförelsevis.

Ett varuhus är en plats där fler bostäder och personliga saker säljs. Det är bara en enda detaljhandel etablering. En mall kan sägas vara ett komplex av byggnader med butiker som säljer en mängd olika varor. En av specialiteterna en mall är att olika saker kan köpas på samma ställe.

Det sägs också att ett varuhus kan rymmas i ett köpcentrum medan ett varuhus inte kan ta emot ett köpcentrum. Det finns också massor av parkeringsplatser i varuhus.

I ett köpcentrum, kan shoppare gå från en byggnad enhet till en annan genom gångbanor. Men sådana gångbanor inte ses i varuhus som de är bara enstaka enheter.

När man talar om varuhus, de är kända under olika namn i olika länder, såsom stadskärnor, gallerior och köpcentra. Varuhus är inte känt av några andra namn.Ett varuhus kan vara en del av en butikskedja butiker. De säljer produkter, såsom vitvaror, kläder, möbler, elektronik, smycken, kosmetika och liknande. I allmänhet är en mall inte ingår i någon butikskedja. En enda enhet inrymmer alla produkter på samma ställe.

De moderna varuhus utvecklades sedan 1920-talet. Köpcentrum började blomstra med ökningen av förorts levande. Å andra sidan, varuhus har en lång historia i många länder.

Sammanfattning:

1. En mall har en större miljö, medan ett varuhus är bara en liten plats.
2. Ett varuhus är en plats där fler bostäder och personliga saker säljs. Det är bara en enda detaljhandel etablering.
3. En mall kan sägas vara ett komplex av byggnader med butiker som säljer en mängd olika varor.
4. Ett varuhus kan rymmas i ett köpcentrum medan ett varuhus inte kan ta emot ett köpcentrum.
5. Olika saker kan köpas på samma ställe i ett köpcentrum.
6. I ett köpcentrum kan shoppare gå från en byggnad enhet till en annan genom gångbanor. Sådana gångbanor är inte sett i varuhus som de är bara enstaka enheter.
7. Ett varuhus kan vara en del av en butikskedja butiker. I allmänhet är en mall inte ingår i någon butikskedja.