Skillnaden mellan ren och Classic serviceRen vs Classic Tjänst

Ett företag skulle inte 't överleva hård konkurrens på marknaden utan att tilldela tillräckligt med tid för att forska nischmarknad och den typ av varor och tjänster som kan fånga deras smak och preferenser.
Observera att det finns olika typer av potentiella köpare för varje särskild produkt. Konsumenterna kan väl klassificeras enligt deras kön, plats, ålder, ekonomiska konsoler eller karriär. Varje underkategori köpare kan kräva särskilda typer av produkter. Makeup för kvinnor, vinterjackor för dem i kalla länder, vuxna blöjor för pensionärer, prylar för klassen en konsol, eller huvudbok för advokater. Produktplacering kommer alltid att bero på de människor som omfattas av vissa varor.

Tillsammans med detta, entreprenörer måste också förstå att framgången för en marknadsföringsstrategi beror i hög grad på vilken typ av service som de väljer att använda. Det är aldrig tillräckligt för att veta vad man skulle sälja. Det skulle också vara bäst att ta reda på hur man säljer.
Alltså, är det bara logiskt att betona vikten av ett servicesystemet inom marknadsföring, service management, och drift. En servicesystemet definieras som ett värde av konfiguration samproduktion av anställda som arbetar tillsammans i en enda affärsenhet som drivs av teknik, inre och yttre interaktioner är anslutna via ett fast värde proposition och delade språk eller förordningar.

En enda person som tjänstgör en kund kan anses som den minsta servicesystemet medan världsekonomin är den största. Småskalig till medelstora företag återstår att i-mellan den minsta och den största av system när det gäller service management.
Små och medelstora företag är kända för att ta på två olika typer av servicesystem: rena tjänster och klassiska tjänster. Båda strategierna anpassar sig väl till konsumenternas beteende, men de används i olika försäljningsvillkor och situationer.

Ren tjänst betraktas som den högsta formen av service som ges till konsumenterna i marknadsföringen kontinuum. I denna typ av tjänst, affärsmän eller anställda ger direktkontakt med kunder såsom i hälso- och sjukvårdsinstitutioner eller anläggningar samt erbjuda personlig service.
De flesta affärs teoretiker också ställa skillnaden av fysiska varor och rena tjänster som diskreta kategorier. Mot denna bakgrund har ett kontinuum de rena tjänster som ligger på en anslutningspunkt och rena råvaror eller varor släpps ut på den andra sidan av spektrumet. Frågan om införande av vad företagen har att erbjuda förblir obesvarad.
Teoretiker, men förklarar att de flesta produkter av företag faller mellan dessa två kategorier. Föreställande en restaurang skulle vara en bra start för att förstå detta. Servrarna förbereda maten och delta direkt till kunderna. Detta är utan tvekan en form av ren service.Då igen, kan restaurangen fortfarande att ge rena tjänster till finsmakare genom att ställa in atmosfären, rensa bordet, spelar avslappnande musik, etc. Därför kan de produkter som erbjuds av de småskaliga företag (tillsammans med de tjänster) fortfarande anses såsom rena tjänster.

Det är ingen större skillnad mellan rena och klassiska tjänster. Båda marknadsföringsstrategier placera en betoning på relationen med kunderna snarare än produkter och själva marknaden. Då igen, klassisk eller traditionell service i samband med marknadsföring fokuserar inte bara på varor och tjänster, men om främjande och prissättning samt. Medan ren service innebär införandet av fysiska varor i förteckningen över tjänster som entreprenören kan ge sina kunder, ser klassisk service annonser och prissättningsstrategier som en form av att ge service.
Att gå tillbaka till restaurangen exempel klassisk tjänsten till kunderna i form av mat och servering stilar samt på priserna ingår, menyn och hur entreprenörerna gjort restaurangen känd för kunderna.

Sammanfattning:

1. Både klassiska och rena tjänster innebär direktkontakt med konsumenterna.
2. Ren tjänsten är den högsta formen av service på grund av inblandning av Relationship Management. Klassisk service anses vara den mest omfattande på grund av behandlingen av prissättning, marknadsföring, produkter och placering.