Skillnaden mellan första klass och Priority MailFirst Class vs Priority Mail

USPS, helt känd som US Postal Service, har gett sina kunder en pålitlig leveransservice för både affärs- och privat former under många år över hela världen. Deras posttjänster finns i olika priser beroende på vilken typ av leverans du 'skulle vilja göra.

Första Class Mail är en av de många lokala och internationella tjänster. First Class är tippad som den mest kostnadseffektiva sätt att posta upp till en viss vikt begränsning, naturligtvis. När du planerar att ha USPS leverera din e-post via First Class, du 'll redan ges välbehövlig tillgång till deras hemsida som ger massor av viktig information om framstegen i leveransen. Detta är tjänsten också tillgänglig med Priority Mail som är förmodligen en av orsakerna till att de två är ofta förväxlas med varandra.

För att identifiera första klass Mail leveranser från Priority Mail, är en teknik för att bestämma vilken typ av dokument eller e-post som skall levereras. Om den består av handskrivna eller maskinskrivna brev, vanliga räkningar, vykort, rör, tjocka och stora kuvert, små rutor och broschyrer, sedan troligen detta paket är avsedd för första klass leverans. Priority Mail är ett mer begränsat sätt för att skicka dina saker eller dokument, eftersom det bara tillåter dig att infoga objekt som kan passa i deras givna platta kuvert eller mini lådor. Det tar vanligtvis 2-3 dagar för din prioritet post tas emot.

Priset för att skicka din e-post via First Class är i hög grad beroende på objektet 's storlek, vikt och destination jämfört med A-post som vanligtvis har fasta priser för sina givna kuvert och boxar. Den första klass Mail leverans hastighet kommer också att ha beroende på destination. välja första klass Mail leverans ger dig också till ett dokument som visar det datum du skickade objektet för utskick C detta är populärt kallas Certificate of Mailing.Första Class Mail har många specifikationer för sändning av objekt med avseende på posten 'vikt och storlek. Kuvert, vykort och brev alla har sina motsvarande dimension och viktuppgifter. För A-post paket, borde alla poster' t gå längre än 70 Ibs. Det finns också många andra begränsningar som ska följas när utskick objekt som redan kommer att gå över deras storlek och viktgränser.

För båda postalternativ, men ytterligare avgifter kan tillämpas för leverans bekräftelse, särskild hantering och försäkring bland många andra för att ge mer säkerhet för leveransen. De två leveranstyper kan också skicka dina objekt till internationella destinationer.

Sammanfattning:

1. Första klass Mail är i allmänhet billigare än Priority Mail.
2. Hastigheten för överföring av ett objekt via First Class är mycket beroende av hur långt dess destination är. Normalt är det 2-5 dagar men inte garanteras.
3. Priority Mail brukar levereras inom 2-3 dagar från att skicka och inte heller garanteras.
4. Kostnaden för att skicka ett objekt via First Class är starkt beroende av sin storlek och vikt.