Skillnaden mellan Amazon och AmazonAmazon vs Amazon

Även namnen kan skapa viss förvirring, det finns subtila skillnader mellan webbplatsen Amazon och Amazon Marketplace. Amazon webbplatsen själv är en försäljning webbplats som liknar de stora återförsäljare vi handlar från dagligen, som Wal-Mart eller Target. Denna Amazon webbplats säljer allt från babyprodukter till hemmet d ?? cor och kläder. Amazon är en kulmen på olika återförsäljare som säljer sina produkter via Amazon 's Marketplace, det har kallat ett köpcentrum för återförsäljare som Wal-Mart och Target. Amazon kan vara att hjälpa dessa andra återförsäljare att leverera sina produkter eller vinst ytterligare inkomster för sina företag.
När du handlar från Amazon.com du handlar direkt från Amazon, och tittar på ett urval av de enda produkter som Amazon har att erbjuda. Om du handlar från Amazon Marketplace du handlar från Amazon tillsammans med andra återförsäljare som har valt att använda Amazon 'tjänster. Detta gör det möjligt för fler prisjämförelser mellan online-återförsäljare och andra företag. Vanligtvis på grund av de olika återförsäljare som finns, har Amazon en större mängd objekt att köpa.
Inte alla butiker får sälja i Amazon Marketplace. Endast återförsäljare från vissa länder får sälja och medlemmarna måste ha finansiella konton i de få länder marknads tillåter. På Amazon, kan säljarna även köpa nya och begagnade objekt, vilket inte är fallet på Amazon.com, där alla objekt är nya. Amazon tar också en avgift för sina tjänster när något från din webbplats säljs. det är typiskt en procentuell andel av det objekt som säljs. När något från Amazon köps, att pengar samtliga direkt går till Amazon.com.
Både Amazon och Amazon är tillgängliga på nätet och bär produkter som liknar de flesta online detaljhandeln webbplatser. Om ett objekt du söker är inte tillgänglig från Amazon.com, är det mycket möjligt finns på Amazon från en annan återförsäljare. Amazon är ett sätt för andra webbplatser för att sälja sina produkter, som Amazon är en allmänt sökt plats. Båda webbplatserna har fortfarande betyg och produktinformation att förklara produkter till konsumenterna.
Även om det kan tyckas att skillnaderna är små mellan Amazon och Amazon är de faktiskt köra mycket olika och båda genererar miljontals kunder och dollar varje år för Amazon.
Sammanfattning1. Amazon är en online-återförsäljare av olika produkter. Amazon är online shopping nätverk där andra återförsäljare kan sälja sina produkter från Amazonas platsen.
2. Amazon.com är en lista över produkter Amazon har att erbjuda. Amazon Marketplace listar Amazon 'produkter och produkter från andra platser som ingår i marknadsplatsen.
3. Amazon tillåter säljare att sälja begagnade och nya objekt, medan Amazon inte.
4. Både Amazon och Amazon bära produkter som liknar andra stora online-återförsäljare.