Skillnaden mellan redovisning och RedovisningRedovisning vs Redovisning

När det gäller att välja en kurs för att utöva i en högskola eller universitet, är en stor majoritet av äldre studenter som söker affärer kurser. Detta beror, bortsett från att tilldelas med en grundexamen som kommer att få dem i de flesta multinationella företag efter att ha avslutat den akademiska program, fylla i ett företag akademiska program vid ett universitet eller högskola kommer också att ge dem den kunskap de behöver för att starta eget, och för dem att bli sin egen chef.

Färdigställandet av en redovisning examen i en högskola eller universitet ses ofta att vara en av de svåraste affärer kurser. Det är dock den mest givande, eftersom det ger akademiker med ett antal olika möjligheter. Advokatbyråer värderar advokater med en redovisning grundexamen, eftersom de kommer att kunna hjälpa sina företagskunder. Samtidigt, multinationella företag behöver hjälp av kvalificerade revisorer att förbereda och hjälpa dem att presentera sin finansiella ställning till sina intressenter, samtidigt som ljud förslag och rekommendationer för framtida insatser. Det är inte konstigt då, att redovisningen anses vara språket för företag.

Per definition ger en redovisning examen studenter med teorier och principer för inspelning, klassificera, sammanfatta och tolka finansiella transaktioner av en viss enhet. Under årens lopp har redovisning sträckte sig från att uppfylla de ekonomiska behoven inom organisationen, organisationen av olika grupper av människor, vilket inkluderar regeringen, intressenter och potentiella kunder.

För att möta denna efterfrågan på mer specialiserade revisorer, högskolor och universitet började erbjuda redovisnings utbildningsprogram som är mer specialiserade, tillsammans med de allmänna utbildningsprogram redovisnings att de har erbjudit under de föregående åren. Finansiell redovisning är bara en av de specialiserade inom redovisning. Även om detta akademisk examen Programmet ger fortfarande studenter med samma teorier och principer som studeras i allmänhet redovisning kurser fokuserar finansiell redovisning om tillämpningen av dessa teorier och principer, för att förbereda finansiella rapporter för grupper av människor utanför organisationen. Detta inkluderar uppfyller kraven i lokala myndigheter, intressenter, finansanalytiker och ekonomer. Bokslutet som utarbetats av finansiella revisorer används också för att locka potentiella och potentiella kunder. Detta står i skarp kontrast till utbildningsprogram allmän redovisning, som tillhandahåller utbildning för studenter för framställning av finansiella rapporter som kan användas både internt och externt.Sammanfattning

1. Redovisning och finansiell redovisning är grundaffärs akademiska program som hjälper eleverna att lära sig principerna för inspelning, klassificering, sammanfattar och tolkning finansiella transaktioner.

2. Redovisning utbildningsprogram är mycket allmänt i deras utbildning, medan program Redovisnings grad tenderar att vara mer specifik och specialiserad på att utbilda studenter.