Skillnaden mellan Buck Naked and Butt Naked'Buck naken' och 'butt naked' betyder ungefär samma sak. I båda dessa är någon helt naken. Emellertid är förhållandet mellan de två fraser svårt att definiera, främst eftersom ingen vet exakt var de kom ifrån. Det har varit en hel del av de föreslagna ursprung för fraser.

Innebörden av uttrycket 'butt naked' är förmodligen det enklaste sättet att beskriva. Det innebär att någon är så naken att deras butt visar. Det skulle kunna vara ursprunget till uttrycket: någon beslutat att förstärka ordet 'naken' med ett ord antyder hur naken de är. Detta är fullt möjligt, med tanke på att det finns andra fraser som betyder samma sak som 'naken'. Ordet 'skarp' det finns en mutation av ordet 'start', vilket skulle kunna hänvisa till något som skjuter ut som en svans.

Andra säger att 'butt naked' var en mutation av 'buck naken', oavsiktligt eller avsiktligt. Detta är svårt att kontrollera, eftersom det aren 't några poster om vilka kom först, och andra hävdar motsatsen: att' '. Det' buck naken 'är en mutation av' butt naked är också möjligt att de två utvecklats separat, men på liknande sätt.

'Buck naken' är desto svårare av de två för att hitta ett ursprung för, eftersom 'buck' har en mängd olika betydelser. Såsom nämnts ovan, kan det vara en mutation av 'butt naken'. Det kan ha ändrats för att göra frasen mer socialt acceptabelt på platser där ordet 'butt' skulle ha varit alltför oförskämd, eller det kunde ha varit en enkel mishearing som blev populär.

Om 'buck naken' var den ursprungliga, då som leder till frågan om vad folk menade när de sätter ordet 'buck' där.

Ett förslag är att när frasen har sitt ursprung, ordet 'bucket' var, under en kort tidsperiod, slang för skinkorna. Därifrån 'buck' skulle vara en uppenbar förkortning av det, och förändringen till 'butt' skulle bara vara en fråga om att rensa upp lite slang som föll ur bruk.Andra säger att ordet 'buck' avses en nedsättande term för svarta och indianska män, som syftade till att antingen dehumanize dem genom att kalla dem djur eller håna dem genom att kalla dem slang för en fåfäng man. Vissa indianstammar jagas bära lite kläder och svarta slavar ofta strippad på marknaden. Termen 'buck naken' skulle vara en jämförelse med någon av dem. Emellertid har andra fraser som använder ordet 'buck' visat inte ha sitt ursprung från denna mening, trots vissa kontroverser.

Flytta bort från slang betydelser, 'buck' menas i första hand ett handjur, som var typiskt en hjort. Det brukade vara vanligt att jämföra nakenhet till djur, såsom frasen 'naken som en Jaybird', så det är en möjlig ursprung.

En annan är att det hänvisas till gulbrun läder istället för djuret. Detta är faktiskt ursprunget för en annan term för nakenhet. 'Buff' var en term för läder, speciellt från buffel hud. Senare blev det ett ord som betydde huden hos en person, och frasen 'i buff' dök upp, vilket innebar att vara helt naken. Detta innebär att det 'är möjligt att' buck 'i frasen var gulbrun läder, som kan ha gått igenom samma förändringar som' buff '.