Skillnaden mellan Barnvakter och NanniesBarnvakter? vs barnflickor

Hur passande det skulle vara om du bara kan hoppa arbete och ta hand om din underbara barn idag. Att bada barnet själv, gosa, kyss och kram, och bara ta hand om det som det somnar från tonen i din söta vaggvisa. Men ditt jobb kräver hög av dig. Ditt jobb betalar räkningarna så nästa alternativ är att leta efter tjänster som tar väl hand om ditt barn. Naturligtvis, letar efter någon som du kan lita på med säkerhet och välfärd ditt barn är inte en lätt uppgift. Det beror på att när det gäller ämnen som det skulle du vill bara göra det själv, speciellt om du 're föräldern. Det' är inte lätt att lita på någon i dessa dagar, men du måste verkligen ta det språng av tro och du måste också ta reda på vilken av de två (barnvakt eller barnskötare) skulle du vilja ta hand om ditt härliga barn.

Förväxla inte de tjänster som en nanny ger sig från de barnvakter eller vice versa. I själva verket, om du har problem på vem 'ar kommer att ta hand om barnen, bör du inte byta roller de två. En nanny' s arbete, men ganska lik den barnvakt, skiljer sig på det sätt som uppgifterna är något tyngre jämfört med standard barnvakter. Barnvakter tenderar också att överladda när du gör dem göra jobb utöver de 'jobb' som de 're tänkt att göra. Annat än att här är några av de olika tjänster baby vaktmästare ge sin klient.

Barnvakt görs främst genom high school eller college studenter för extra inkomst. Barnvakter titta på barnen för dig. De livnär barnen för dig, ändra blöjor för dig, och sätta dem att sova för dig. De kommer att göra alla dessa arbeten för dig för om inte för dig och din frånvaro på ditt hem, de skulle inte 't har ett jobb. Så det' är i allmänhet dig, som anlitade dem att de skulle vilja att imponera. Och vad bättre sätt att imponera på dig än att göra ett fantastiskt jobb för att leta efter dina barn, eller hur? Ibland barnvakter älskar att interagera med människor som hyrda dem i allmänhet för att skapa en ljus arbetsklimatet på ditt hushåll. Om du har äldre barn, kan barnvakter leka med dem, hjälpa dina barn med deras hem verk, laga mat för dina barn, läsa berättelser för dina barn, titta på betyget PG filmer med dina barn, och flera andra tyger som. Du kan hyra dem via telefon eller så kan du hitta dem i ditt närområde. Kom bara ihåg att tipsa dem väl efter sitt arbete så nästa gång du behöver dem runt de 'skulle vara mer än glad att göra det.

En nanny 's jobb på andra sidan görs oftast av vuxna kvinnor. De kan antingen stanna i ditt hushåll och har eget rum med eget badrum, eller så kan de gå hem sent på natten och bara kom tillbaka tidigt på morgonen varje dag. deras jobb inkluderar gör tvätt, laga mat för alla, städa huset, handla med familjen, kör bil för att ta barnen till skolan och tillbaka, svara i telefon, och i princip bara göra saker och ting fungerar tillsammans runt en familj 's hushåll. Barnflickor don 't få betalt för tips, de betalas med löner (med eller utan skatt) Nannies få betalt mer än barnvakter eftersom de gör mer jobb och de absorberas som ett med familjen Du kan få professionella barnflickor på flera.. hemservice byråer du kan hitta i telefonkatalogen eller på nätet.

SAMMANFATTNING:Barnvakter vanligtvis high school eller college studenter medan barnflickor är äldre kvinnor.

Barnvakter har lätt jobb jämfört med barnflickor som har att göra allt som föräldrarna kan 't för sina barn.

Barnpassning endast behövs när föräldrarna behöver någon att ta hand om sina barn i en kort tid för dem. Nanny tjänster behövs på en 24/7 tjänst grund som är därför de flesta barnflickor lever med sina kunder.