Skillnaden mellan älskande och vännerÄlskare vs Friends

Vissa människor har problem hur man definierar deras relation med en viss person i sitt liv. De skiljer ofta de två relationer genom att mäta deras territoriella rättigheter som de har över den person, och detta inkluderar deras sexuella relation med varandra. Vi kan skilja de två med andra än den fysiska många aspekter.

En aspekt handlar om hur de talar om vad de har eller anslutningen de delar. I älskare, är det vanligt att älskande prata om sin tillgivenhet för varandra. Om du är bara vänner, men du don 't verkligen prata om din vänskap. Du brukar bara gå med strömmen. En annan är när det gäller att svartsjuka. När älskare får svartsjuk, är det därför att de kräver engagemang av sin partner . för vänner, de får svartsjuk eftersom de kräver uppmärksamhet av sin vän. för det mesta svartsjuka i älskare leder till argument eller slåss. Men i en vänskap, leder det oftast att bara ignorera vad som just hänt och så småningom gå vidare med sin dag .

Antalet personer som är inblandade kan också vara annorlunda. Du kan ha en hel del vänner, men du kan 't har mer än en älskare. Som älskare innebär både du dela tid privat stund när du är bara vänner, ju fler desto bättre. Du kan tillbringa din limning tid även med andra grupper av vänner utan att behöva tänka om din vän kommer att bryta upp med dig.
Du behandlar din älskare på ett speciellt sätt. Du gör honom eller henne att känna att han eller hon är den enda för dig. Du kan 't göra andra människor känner på detta sätt om du redan har en älskare. Men om du är bara vänner, kan du visa kärlek till andra människor öppet.Att vara i en pojkvän / flickvän relation kan vara lite mer komplicerat än att bara vänner. Om du har en älskare, tenderar man att justera med din partner så att din partner inte kommer att få avstängd och dumpa dig. Men i en vänskap, kan du göra nästan allt med dem utan rädsla för att skrämma bort dem. Du kan agera fritt med varandra. Att älskare är också lite mer känsliga. Till exempel, låt oss säga att du 'har glömt din partner' s födelsedag. Det skulle vara en stor sak för dem. De kommer att bli arg och besviken, särskilt om du har glömt ditt jubileum. Vanligtvis som kommer att ta dem en lång tid att glömma även om du köper dem massor av gåvor för att göra det upp till dem. Om du har glömt din vän 's födelsedag, de tenderar också att vara arg, men det kan lätt fastställas genom att helt enkelt ge dem en gåva. Det spelar' inte ens roll om det 'är bara en fri måltid eller en ny skjorta.
Sammanfattning:

1. Du och din älskare prata om din relation och hur du växer med varandra. Detta är dock sällan händer med dina vänner.
2. Anledningen till svartsjuka i vänner är på grund av avledde uppmärksamheten av den andra medan för älskare det är efterfrågan på den andra för att uppfylla sitt åtagande att hans eller hennes partner.
3. Du kan ha så många vänner som du vill, men du kan aldrig ha mer än en älskare.
4. Om du är bara vänner, kan du visa din kärlek till någon. Om du är älskare, du kan 't. Du måste behandla dem speciella och få dem att känna att de är den enda för dig.
5. Om du är med en älskare, måste du justera så att din partner inte kommer att få avstängd. Med vänner, kan du agera fritt utan rädsla för att skrämma bort dem.