Skillnaden mellan Pokemon Pearl och DiamondPokemon Pearl vs Diamond

Pokemon fenomen har tagit världen och alla dess barn med storm. Barn över hela världen har just förälskat sig i den söta varelser ända sedan de kom in på scenen för inte så länge sedan. Den svala krafter och variationer av de Pokemons är det som gör dem så intressant. Samma fenomen gäller till framgång för många MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Games) titlar. Människor är alla använder samma programvara, men var och en av sina karaktärer har unika egenskaper, leden och befogenheter. Denna samma logik av anpassning har resulterat i den ballistiska framgången för Pokemon fenomen.

Filmer, tecknad film, spel av alla slag, online-offline, konsol, arkad, PC, webbaserade, flash spel etc. har gjort Pokemon ett känt namn över hela världen. Denna franchisen säljer stora mängder av varor och licensierade varor C kanske detta belopp är näst Hello Kitty. Dessutom är anime populär även vuxna i länder i Sydostasien, och många andra ställen runt om i världen. Det finns många typer av Pokemons, och det finns också många olika spel / medier för att spela med dessa Pokemons. Två av dem är Diamond och Pearl.

En diamant är mer sällsynt jämfört med en pärla i Pokémon världen, aka 'rike'. Varje version har vissa specifika Pokemons. Ändå handlingen och egenskaper är oftast densamma, eftersom det finns massor av 'bas' (cirka 20), eller grundläggande Pokemons i båda världarna. De är båda olika versioner av Pokemon sfären, baserat på spelidéer. Omslaget konsten Diamond version hittar Dialga, och på den av Pearl version hittar Palkia. De är de belöningar du får för att fylla varje version, men du kan också få andra i slutet.

De är faktiskt inte så annorlunda, men eftersom människor har fäst större vikt vid Diamond (på grund av den uppenbara högre verkliga världen värde connoted av ordet 'diamant'), och sedan att det efterfrågas mer av spelarna, är det en liten svårare att hitta än Pearl. Båda har befogenhet att kontrollera tid, liksom alla Pokemons. Den andra mer sannolika skälet till varför spelare (mestadels unga pojkar) gå för Diamond snarare än Pearl, är att färgerna Pearl är 'girly' och rosa, och små pojkar hatar bara flickor tills de växer upp! Mestadels är de samma, och du kommer att inse att den enda skillnaden är rutan konst som visar upp under slutet av spelen. Dessutom var Diamond lanseras före Pearl, varför det kan ha byggt en större fan följande C på samma sätt som den röda, guld, och Ruby versioner lanseras innan Diamond är mer populära. Diamond är blå och Pearl är rosa i färgen. De olika färgerna är mest bara i bakgrunden.

Du kan inte rycka följande Pokemons i Pearl '' Stunky och Murkrow och i Diamond, kommer du att finna det svårt att få tag på Glameow och Misdreavus.Sammanfattning:

1. Det enda giltiga skillnaden mellan de två är rutan tekniken. Diamond är blå och Pearl är rosa.

2. Diamond lanserades före Pearl.