Skillnaden mellan PVP och PVEPVP vs PVE

PVP står för spelare mot spelare, medan PVE står för spelare kontra miljö. Den mest grundläggande skillnaden mellan PVP och PVE är fienden 'intelligens. I PVE, en spelare kämpar mot monster enligt ett fast mönster av artificiell intelligens som ingår i spelet. Så småningom, med massor av praxis, kan en spelare bestämma principen om kognitiv process, och kan också ta reda på eller förbereda en motsvarande attackera strategi. detta är dock inte fallet med PVP, eftersom spelaren måste kämpa mer med en annan spelare 'intelligens, som blir komplicerat ibland, och därmed måste ditt sinne att vara livlig.

I PVE, är ditt hot systemet mycket viktigt, eftersom det är den grundläggande strategin att attackera de onda andarna. För att besegra dessa djävlar, behöver en spelare att ha en god förståelse av hotet systemet. Ingen sådan hot sker med PVP, samtidigt som du spelar mot andra spelare. PVP är avsedd för korta och levande bekämpar spelare, medan är PVE avsedda för längre matcher mot dator manipulerade fiender. I PVP, kan motståndaren spelare stapla upp kritiska möten och kan även gälla explosiva skador. Därför, en massa bestående kraft och energi, tillsammans med elasticitet, krävs för PVP. Men med PVE, spelar en spelare 'inte kräver så mycket styrka och uthållighet, eftersom dessa egenskaper är inte alls bra.

PVP redskap är bäst för att döda motståndare spelare och PVE är bäst för att döda de viktigaste chef. I PVP spelar du mot en mänsklig spelare, och det kan inte vara uppdrag att slutföra. Men innebär PVE spela hierarkiskt nivå för nivå och fullborda uppdrag. Svårigheten fortsätter att öka nivå för nivå. I PVP beror svårighetsgrad på motståndaren spelare, och innebär inte fullföljandet uppdrag. PVP redskap orsakar mindre skador och läkning än PVE alternativet.

Dessa PVP eller PVE växlar anses ha några osynliga punkter som är fördelade på olika egenskaper, utvärderingar, etc. Dessa punkter utvärdera kraften i växlarna. PVP redskap har några av dessa osynliga poäng för motståndskraft och styrka, och därmed är det kvar med mindre poäng att dela ut till andra utvärderingar. Å andra sidan, eftersom PVE inte kräver elasticitet, tillbringar det alla punkter för andra egenskaper och utvärderingar, och därför visar sig vara mer kraftfull än PVP.

Sammanfattning:1. PVP är avsedd för korta och levande slagsmål mot andra spelare, medan PVE är avsedd för längre matcher mot dator manipulerade fiender.

2. När PVP redskap är bäst för att döda motståndare spelare, är PVE bäst för att döda de viktigaste chef.

3. PVP, en hel del varaktig styrka och energi, tillsammans med elasticitet krävs, medan i PVE, dessa egenskaper är inte alls bra.

4. PVP redskap orsakar mindre skador och läkning än PVE alternativet.