Skillnaden mellan Crystal och guld PokemonKristall vs Gold Pokemon

Kristall och guld pokemon är spel som åtnjuts av människor i alla åldrar. Kristall pokemon är en uppdaterad version av guld Pokemon.

Även om historien och handlingen i spelet är densamma i båda de Pokemons, kommer kristall pokemon med nya funktioner. En av de viktigaste skillnaderna som kan märkas mellan kristall och guld pokemon är att den förra nu har lagt till en flicka hjälte. Spelare kan bara spela med en enda hjälte eller pojke hjälte i guld pokemon.

En annan skillnad som syns är pussel. Till skillnad från guld pokemon, kan man stöta på meddelanden i kristall pokemon. Det finns meddelanden skrivna på något okänt språk och när dessa meddelanden dechiffreras, kommer en spelare att kunna låsa upp passagen till sectret objekt.

I guld pokemon, var staden eller rutten inte anges när man kommer in en stad eller ändrar rutten. Å andra sidan, kommer kristallen pokemon med en skylt som talar om för stad eller den väg som ett har gått in.

Gligar och Skarmory kan fångas i exklusiva guld pokemon versioner. Detta har förändrats i kristall pokemon där de kan fångas på något spel. Medan Sneasel i kristall pokemon visas i Ice Path, verkar det inte förrän man når Mt Silver i guld pokemon.

I guld pokemon, var Suicune endast en sida legendarisk. Tvärtom har suicune en framträdande roll i kristall pokemon. En spelare kan komma över Suicune på olika platser i kristall pokemon.

Det finns också skillnader som är involverade i att få Rising Badge. I guld pokemon kunde märket erhållas genom en resa till Dragon 's Den medan märket kan erhållas genom att bara ange Dragon Shrine i kristall pokemon.Till skillnad från guld pokemon, kan en spelare kristall pokemon hålla föremål, som kan användas för saker som att driva upp rörelser och återställa hälsa. I kristall pokemon, är en annan funktion som kan ses i pokegear som fungerar som mobiltelefon.

Sammanfattning

1. Crystal pokemon är en uppdaterad version av guld Pokemon.

2. Spelare kan bara spela med en enda hjälte pojke hjälte i guld pokemon. En flicka hjälte har lagts i kristall pokemon.

3. Till skillnad från guld pokemon, kan man stöta på meddelanden i kristall pokemon.