Skillnaden mellan himmel och helveteHeaven vs Hell

Himmel och helvete är förknippade med religiösa övertygelser. Himlen är en plats där de goda människor hamnar efter döden medan helvetet är destinationen för de onda. I alla religioner, tillhör himlen till förtjänstfulla och goda själar medan helvetet tillhör själar de onda och ofrälsta.

De som tror på Gud har en plats i himlen, medan Helvetet är en plats för icke-troende. Himlen anses vara hemvist för den Allsmäktiges, medan helvetet anses vara Satan 's. I himlen, de döda uppnå evighet, medan i helvetet de döda lida för alla sina synder som begås på jorden.

Himlen är en plats där man kan njuta av lyx och lycka, men fan är där man kan känna sig bara smärta och det värsta lidande. Heaven beskrivs av de flesta religioner som en plats med vackra byggnader, gator översållad med guld och ädla stenar. Alla typer av lyx finns i himlen. Helvetet beskrivs som en plats där det finns en sjö av eld, taggar, förbränning av olja och en mängd andra oönskade saker. Allt som rör tortyr syns i helvetet.Det finns fullständig fred i himlen och kaos i helvetet. Man kan lyssna på bra musik och se dans i himlen, medan helvetet är en plats där bara skriker och ylande hörs ofta. ? I himlen finns det alltid värme medan fan är alltid kallt. Himlen har en trevlig atmosfär medan fan är dyster.

Det är också trott att himlen är över jorden med helvetet är under eller under jord.

Sammanfattning

Himlen anses vara hemvist för den Allsmäktiges medan helvetet anses vara Satan 's.

I himlen döda uppnå evighet, medan i helvetet de döda lida för alla sina synder? begås på jorden.

Himlen är en plats där man kan njuta av lyx och lycka., Medan i helvetet en burk? känner bara smärta och de värsta lidanden

Det finns fullständig fred i himlen och kaos i helvetet

Himlen är ovan jord medan helvetet anses vara under eller under jord. I himlen finns det alltid värme medan fan är alltid kallt. Himlen har en trevlig atmosfär medan fan är dyster.