Skillnaden mellan Lycan och VarulvLycan vs Varulv

En lycan och en varulv är folkloric eller mytologiska figurer. Även en lycan och en varulv avser omvandlingen av människor i en varg, de är olika i många avseenden.

I en varulv, omvandlingen till wolf äger rum på en fullmåne dag, och de kan inte begränsa omvandlingen. I en lycan, kan omvandlingen till vargen ske när som helst och var som helst. Personer omvandlas till varulvar och Lycaner när en annan varulv eller Lycan biter dem.

Varulvar, som har sitt ursprung i engelska folklore, är människor som har ändrats i humanoid vargar medan Lycaner är humanoida vargar.

Både lycan och varulv har stora övermänskliga krafter, smidighet, snabbhet, regenerativa förmågor, samordning, och har utmärkta spårning förmågor. Varulvar och Lycaner har nästan samma fysiska styrka.

Till skillnad från varulv är Lycaner sägs vara smartare. Vid jämförelse med en varulv, är ett lycan lite mer muskulös. Medan en Lycan sägs vara religiösa, representerar en varulv trolldom.Lycaner är svårare att döda än varulvar. Att döda en lycan, bör man ha för att skära av ryggraden från sin kropp. De kan inte avlivas med silver. Å andra sidan kan en varulv dödas med silverföremål piercing dem i huvudet eller hjärtat.

Termen 'varulv' har hämtats från Old English 'wer' och 'wulf.' 'Wer' betyder 'man' och 'Wulf' betyder 'varg'. 'Lycan' är ett ord som har kommit från 'lycanthropy', som kommer från grekiska 'lyknthropos.'

'Lycanthropy' är också en term som har en modern hänvisning till psykisk sjukdom. Det är en psykisk sjukdom där en person tror att han eller hon har förvandlats till ett djur. Sådana personer beter sig som ett djur.

Sammanfattning:

1. I en varulv, omvandlingen till wolf äger rum på en fullmåne dag, och de kan inte begränsa omvandlingen. 2. I en lycan, kan omvandlingen till vargen ske när som helst och var som helst.
3. varulvar, som har sitt ursprung i engelska folklore, är människor som har ändrats i humanoid vargar medan Lycaner är humanoida vargar.
4. Till skillnad från varulv är Lycaner sägs vara smartare. Vid jämförelse med en varulv, är ett lycan lite mer muskulös.
5. Att döda en lycan, ska behöva bryta ryggraden från sin kropp. De kan inte avlivas med silver. Å andra sidan kan en varulv dödas med silverföremål piercing dem i huvudet eller hjärtat.