Skillnaden mellan Cygnus Knights och ExplorersCygnus Knights vs Explorers

Cygnus Knights och upptäckts är tecken 'order' finns i Maple.

Maple
Maplestory är en koreansk, 2D, sidscrollande, rollspel, free-to-play, multiplayer online spel. Det har utvecklats av företaget Wizet. Det finns många olika versioner av detta spel som finns i olika länder. Spelet är gratis, men några av karaktärerna och spel förbättringar kan köpas från 'Cash Shop.' I detta multiplayer spel, spelarna interagerar med andra spelare genom handel, minispel, och chatta. Alla tecken reser eller ströva runt 'Maple världen' att utveckla sina färdigheter och besegra monster, etc. Spelare kan dela belöningar och obligation parter att döda monster.

Cygnus Knights
Riddare av Cygnus eller Cygnus riddare är en karaktär 'ordning' i nästan alla Maplespelversioner. De anses vara biprodukt av Explorer klasser ursprungliga 5. Den maximala nivån som kan uppnås på Cygnus Knights är 120. De får sex AP på alla nivåer och fem AP efter nivå 70 och framåt. Cygnus Knights har en färdighet lista som omlagras för att förbättra vissa jobb som är att föredra, men ibland goda kunskaper tas bort också. De har fler jobbalternativ och bredare kompetens sorter än upptäcktsresande.

De anses vara enklare tecken eftersom de utvecklas på ett konsekvent sätt i samma hastighet men når inte mer än 120 nivåer. Cygnus Knights är mycket bra tecken för någon som just har börjat spela. Men för att njuta av den fulla potentialen av spelet, måste man nå den 4: e jobbet avancemang på nivå 120.

Tecknen har fem typer av jobb; Dawn Warrior (Fighters), Blaze Wizard (Fire Wizard), Night Walker (Assas), Thunder Breaker (Brawler) och Wind Archer (Bowman).upptäckts
Explorers är tecken som kan nå upp till 200 nivåer. De får fem AP på varje nivå till skillnad från Cygnus Knights som får sex AP. 'AP' står för 'förmåga poäng.' Explorers kan också få tre SP eller 'färdighetspoäng' på varje nivå. Olika spelare är bra med olika karaktärer, och utforskare har ett mycket stort antal potentiella. Till exempel, vissa spelare är bra med karaktärerna Bowman; vissa är bra med Assas etc.

Explorers börjar på Maple Island. När de når nivå 10 eller 8 för trollkarl, de avancerar till huvud 5 klasser. Dessa fem klasser; Krigare, tjuv, trollkarl, Bowman, och Pirate. När dessa tecken når olika klasser, deras kompetens utvecklas. Till exempel får tjuven 'Dual Blade' avancemang på att nå nivå 20.

Sammanfattning:

1. Den maximala nivå som kan uppnås på Cygnus Knights är 120; Explorers är tecken som kan nå upp till 200 nivåer.