Skillnaden mellan Kissing och upprättarKissing vs upprättar

Det finns många sätt att vara intim med din partner, och två av dem är kyssas och hångla. Dessa två är bara bland de mest primitiva och mest naturliga handlingar intimitet som är mycket vanligt att människor över hela världen och över tid.

Människor definierar 'upprättar' som kärlekshandling fattandet. För att förstå mer om begreppet kyssas och hångla, läs vidare.

Kyssa, till att börja med, definieras som handlingen att placera dina läppar på ytan av en annan person 'hud, läppar, eller ett annat objekt. En enda kyss kan betyda en hel del saker. Det kan vara en kyss av tacksamhet, en kyss av vänskap, en kyss av respekt, en kyss av uppskattning, en romantisk kyss, och även en lycka kyss. Men människor är mer intresserade av att veta om romantiska kyssar än alla andra former av kyssar så här är några fakta. en flicka skulle aldrig vara gravid med en kyss ensam (även om handlingen att bli gravid vanligtvis börjar med en kyss). Så om du inte har 't blivit kysst eller inte kysst alls eftersom du' re rädd för detta faktum, komma över det eftersom det ' är inte sant. Ett annat faktum är att det finns faktiskt flera olika typer av romantiska kyssas. Dessa är: franska kyssar, sugande kyss, viskande kyss, fruktig kyssar, stoppa och kyss, och nyp kyssar. Alla dessa typer av kyssar görs för att reta din partner till kyssa dig tillbaka, eller det kan leda till en annan nivå av intimitet.

Upprättar är inte kärlek beslutsfattandet på alla. Det är något du sexily göra med din partner utom sex. Upprättar innebär kyssar med hjälp av tungan (franska kyssar), hångel, gnugga, röra, smekningar, kramar, och andra sexiga handlingar till sexuellt upphetsa din partner utan att faktiskt göra samlag. Vissa människor tror att göra ut är att begå sex, men det är inte sant. Detta anses som en ultimat handling av tillgivenhet och attraktion, och folk helst göra det med sin partner. I själva verket, några enkla hud mot hud gester som gör att du känner närmare din partner är övervägt att ut. Så hur du vill att närma sig den, vare sig med skyndade upp aggression eller långsamt mo douce, bara vara sig själv. Prova vad som fungerar för dig och din partner.SAMMANFATTNING:

1. Kissing är handlingen att placera dina läppar på ytan av en annan person 'hud, läppar, eller ett annat objekt. Men att göra ut innebär kyssar med hjälp av tungan (franska kyssar), hångel, gnugga, röra, smekningar, kramar och alla andra sexiga handlingar till sexuellt upphetsa din partner utan att faktiskt göra samlag.

2. Vissa vilseledande fakta om kyssas är att få en flicka gravid samtidigt ut är verklig kön. Kyssa enbart skulle inte få en kvinna gravid samtidigt ut inte är kärlek beslutsfattandet på alla.