Skillnaden mellan TV och TS



TV vs. TS

Så varför många människor tycker att det är svårt att skilja en TV från en TS? Tja, det 's rimligt. Det' är verkligen en lite komplicerat om man är en TV eller en TS, speciellt om du använder begreppen kön läggning, könsidentitet och liknande. Inte undra på många individer omedelbart överväga båda villkor som en och samma, men först, är en TV transvestit, medan en TS är en transsexuell.

I den enklaste av termer, är transvestit någon som korsar-dresses. Detta innebär att om personen är en han, då han bär kläder kvinnliga individer, och vice versa. Anledningen till denna person kors klänningar varierar; Det kan vara på grund av sexuell tvång, en känsla av fetischism, eller enbart asexuell naturen eller vill se ut som det motsatta könet. Cross-dressing i denna situation kan innebära en eller flera av följande. Personen kan bara bära smink eller göra någon förändring i hårstyling, eller bara bära det motsatta könet 's kläder. Om någonsin tvär dressing är partiell, då detta är när han eller hon är klassificerad som endast en tvär dresser och inte en transvestit.

Å andra sidan finns det vissa individer som har de känslor av att vara instängd i en annan kropp (fel en). Denna person har mycket mer intensiva känslor av längtan att helt bli medlem av det motsatta könet. Han eller hon vill också att erkännas som en del av kön han eller hon vill bli. På grund av denna intensiva behov, dessa individer går ofta så långt som genomgår kirurgiska ingrepp för att bokstavligen ändra sina könsorgan.

Allt som allt har det uppfattas att transsexualism är slutpunkten för alla dessa sexuella kriser. Krisen börjar ofta med en enkel tvär dressing incident, och då kan det utvecklas till transvestism; senare blir transsexuell. Det finns också massor av faktorer att beakta om varför detta fenomen händer. För en, kan det börja som det enkla intresse av att vilja veta hur han eller hon ser när du bär kläder av det motsatta könet. Senare, kan det utvecklas till det fullständiga behov av att bli en del av det motsatta könet (transsexualism).



Sammanfattningsvis skillnaden mellan en TV och TS är som följer:

1. En transvestit vill bara att bära kläder av det motsatta könet, medan en transsexuell verkligen vill bli medlem av det motsatta könet (fysiskt).