Skillnaden mellan Yu-Gi-Oh! och Yu-Gi-Oh! 5D 'sYu-Gi-Oh! vs Yu-Gi-Oh! 5D 's

Yu-Gi-Oh! På engelska betyder 'kungen av spel' eller 'Game King', är det en japansk manga. 'Manga' refererar till japanska serier eller skriva ut teckningarna. Detta ord används i västvärlden speciellt för serier eller tecknade serier som har skapats i Japan i japanska språket av japanska författare som överensstämmer med det sena 19-talet japansk konst.

Yu-Gi-Oh!
Denna japanska manga har utvecklats av Kazuki Takahashi. Yu-Gi-Oh! har en franchise som består av handel kortspel, videospel och många anime eller japansk animera tecknade serier. Den Trading Card Game är löst baserad på Trading Card fiktiva spel som kallas Duel Monsters. I det här spelet spelare delta i fiktiv eller fingerad slaget med fantasi monster.

Yugi Mutou eller Yugi Muto är huvudpersonen i spelet Yu-Gi-Oh! Yugi Mutou är en high school student som är ren hearted en spelexpert och är i besittning av Millennium Puzzle. Millennium Puzzle är tänkt att vara forntida egyptiska relik. Några andra tecken i spelet är mörka Yugi (Nameless Farao), Katsuva Jonouchi (Yugi 'bästa vän) även kallad Joey Wheeler i en engelsk version, Anzu Mazaki även känd som Tea Gardner och Hiroto Honda även kallad Tristan Taylor. Den främsta rival är kallas Seto Kaiba.

I spelet ger Yugi 'farfar bitar av fragmenterade egyptiska artefakt till honom. När han sätter ihop dem han blir besatt av en ande som är 3000 år gammal (i engelsk version anden är 5000 år gammal) av den namnlösa Farao även kallad Atem . Atem har inget minne och hans vänner och Yugi försöka återfå sitt namn och förlorade minnen i sina äventyr de måste hålla slåss Duel Monsters.

Yu-Gi-Oh! 5D 's
Denna manga skriven av Satou Masashi och Masahiro Hikokubo. Detta spel har många olika monster och berättelser.Yusei Fudo är huvudpersonen i detta spel. Fudo är en sångare och en geni duelist. Andra tecken är Rex Goodwin (han leder en organisation och vill återuppliva Crimson dragon), Akiza, som är en psykisk duelist och en sångare, som lider av delad personlighetsstörning, Luna och Leo, tvillingarna och främsta rival är Jack Atlas.

Historien om Yu-Gi-Oh! 5D 's illustreras i framtiden Det finns två städer,... Fattig stad som heter satellit och futuristiska metropol som heter Domino staden folk satellit tillhandahålla arbetskraft för New Domino staden huvudpersonerna kallas Sångare, har de födelsemärken av en del av Crimson drake, ett monster som i det förflutna, har visat sig ha räddat världen. varje sångare har individuell drake monster. Singers och Ylliasters duell med varandra för att återuppliva odödliga av jorden och dem som vill ha nya Domino staden att förstöras.

Sammanfattning

1. Yu-Gi-Oh! skapas av Kazuki Takahashi; Yu-Gi-Oh! 5D 's skapas genom Satou Masashi och Masahiro Hikokubo.
2. Huvudsakliga tecken av Yu-Gi-Oh! är Yugi Mutou, Dark Yugi, Katsuva Jonouchi, Anzu Mazaki, Hiroto Honda och Seto 3. Kaiba; huvudpersonerna i Yu-Gi-Oh! 5D 's är Yusei Fudo, Rex Goodwin, Akiza, Luna och Leo och Jack Atlas.