Skillnaden mellan kärlek och besatthetÄlskar vs Obsession

Kärlek är en känsla från hjärtat, och besatthet kan betecknas som en galen känsla. Även om kärlek och besatthet är relaterade i vissa aspekter kan två aldrig vara tros vara desamma.

Kärlek är en känsla som är okontrollerbar, och en känsla som man har för en annan person. Kärlek alltid innebär vårdande, stödjande och ge. Å andra sidan, är besatthet bara en galen idé där en person inte kan tänka på en tillgiven sätt.

Kärlek är en känsla när en person vill det bästa för den han älskar, och alltid vill att de ska vara glad, även om de inte är en del av hans liv. Å andra sidan, är besatthet en galen känsla där personen vill att andra att vara hans eller hennes 's bara. En besatt person tänker alltid att ha älskade på hans eller hennes sida hela dagen.

Man kan lägga större vikt vid de andra 'behov när kär. För den person som är kär, de andra' behov lyfts fram. Medan en besatt människa ger mer vikt vid hans eller hennes behov. Kärlek är något som får en att må bra. Obsession gör en ser ut som en idiot.

Man kan säga att kärleken har inga gränser eller gränser. I kärlek, det är total frihet. Tja, är besatthet något som har sina egna begränsningar, och det är ett tillstånd där man känner sig som om de har ingen frihet.

Obsession är också höljd med svartsjuka. Å andra sidan, är kärlek alltid ren, och det är förståelsen mellan individer. Personer som är förälskade, litar på varandra blint. Tvärtom kommer en tvångsmässig personen alltid vill veta alla detaljer om den andra personen. Detta innebär endast att en tvångsmässig relation saknar förtroende.Sammanfattning:

1. Kärlek innebär alltid omtänksam, stödjande och ge. Obsession är bara en galen idé där en person inte kan tänka på en tillgiven sätt.

2. Man kan lägga större vikt vid de andra 'behov när i kärlek. Mot en besatt människa ger mer vikt vid hans eller hennes behov.

3. Kärleken har inga gränser eller gränser, och det finns full frihet. Tja, är besatthet något som har sina egna begränsningar, och det är ett tillstånd där man känner sig som om de har ingen frihet.