Skillnaden mellan älska och vara kärLoving vs vara förälskad

Kärlek är en stark känsla av kärlek eller attraktion till någon åtföljs av en känsla av smak, lust och längtan. Med en sådan abstrakt upplevelse som kärlek, folk undrar om det 'sa skillnaden mellan' vara kär 'och' älska 'någon. Svaret är, i själva verket finns det många skillnader mellan de två. Men de flesta av dem är subjektiv.

'Vara kär' är som en något annorlunda tillstånd. I ett sådant tillstånd, skiftar fokus från sig själv till den person som du blev kär. Det kommer att vara som om du inte kan leva en dag utan den personen. Du vill ivrigt eller behöver dem för att bli en del av ditt liv. Som sådan, du redan börja se framåt till en framtid du 'd vill dela med honom eller henne.

Dessutom 'vara kär' betyder att du redan tittar på vad du kan göra tillsammans med din partner att du har blivit lovestruck. Även om vissa skulle säga att det inledande skedet av att vara kär är mestadels förälskelse, kommer en del fortfarande hävdar att det är ett tillstånd där du 're att slagen, tillsammans med, och besotted. Att säga att' vara kär 'är inte' förälskelse 'kräver att du baserar din kärlek till någon på grund av:. medlidande, kompromiss, respekt och pålitlighet Ändå antingen bra eller dåliga tider,' vara kär 'innebär att dela båda gångerna tillsammans.

Å andra sidan, är mer oroad över saker eller steg du gör 'älskande'. En av de vanligaste saker gjorda när älska någon är uppmuntrande att personen att göra det bästa och välja de bästa valen eftersom du bara vill ha det 'är bäst för honom eller henne. I själva verket, när du är i det skede av kärleksfull, du verkligen vill göra något för deras skull. It 's som om du' re försöker tillfredsställa dem verkligen att du don 't vill bli en besvikelse för dem.En annan sak som skiljer 'vara kär' och 'älska' är att den förra händer oftast först sedan den andra. Du kommer inte att fortsätta att älska någon om du 're faktiskt inte' in love 'eller inte i staten' att vara kär. 'Som sådan är att vara förälskad naturligtvis den första delen av relationen. I det långa loppet, mest speciellt samtidigt som gift, är mer av etiska, moraliska, äktenskapliga och eviga ansvar som du göra för att göra att äktenskapet framgångsrik kärleksfull. du kan inte leva med din partner genom att bara 'vara kär.' du bör både praktik 'loving' varandra för relationen att växa varje dag.

Sammanfattning:

1. 'vara kär' är mer som en personlig tillstånd ändras av känslor eller känslor av kärlek.
2. 'Loving' är mer av de saker eller steg du gör för någon.
3. 'vara kär' vanligtvis händer först i ett förhållande jämfört med 'älska.'