Skillnaden mellan attityd och karaktärAttityd vs. Character

En människa har skäl till varför han / hon gör saker. Han fattar beslut varje minut, massor av den. Det finns värderingar och principer i livet som han följer, som påverkar hur han närmar sig människor och hantera situationer. En människa har också något medfött hos honom / henne, som omfattar hela hans väsen eller hans innersta väsen. En människa har en identitet som gör honom till en unik individ. Alla dessa saker som en person har kallas attityd och karaktär.

Även om de båda är abstrakta och finns endast i den inre delen av en människa 's personhood, båda är två helt olika saker. Låt oss ta itu med skillnaderna mellan dessa två ord.

Attityd är ett val. Attityd avgör hur du hanterar eller närmar vissa saker, och det är allt upp till dina egna beslut om hur du ska göra just dessa saker. Detta innebär att inställningen är ett val, och du kan ändra den för att passa situationen eller miljö du befinner dig i. Jämfört med karaktär, är det redan inneboende i varje människa och det är inte föremål för förändring. Det gör du göra saker som du inte tänkt att göra inför många människor, men du gör det ändå eftersom det 'är din karaktär. Eller karaktär gör du väl, medan andra inte, även om ingen ser. Du gör det bara för att det är vem du är. Attityd är ett val, medan tecken är en identitet.

Du kan få din karaktär med rätt värderingar och utbildning, medan du kan få din inställning igenom hårda smällar eller genom erfarenhet. Attityd visar vad en person vill medan tecknet inte ge betydelse för vill, kommer det bara direkt visa vilka kvaliteter en person lever av. Du kan enkelt märka någon 'karaktär eftersom det visar externt. Attityderna är inte så lätt att räkna ut eftersom det är inom en person och det är upp till honom att ändra det och passa in. Det tar lång tid att veta attityden hos en person, men att känna någon 'karaktär är snabb.

Attityd är något man kan välja att ändra på en kort tid till skillnad från någon 'karaktär, som tar dig en mycket lång tid att byta. Här är några av de goda tecken måste man ha för att förbättra sina värden i livet, det är ;. mod, tålamod, ärlighet, integritet, lojalitet och många fler En dålig karaktär heter laster, och här är några exempel på laster, falskhet, oärlighet, lättja, förhalning och mer karaktär gör upp hela din identitet ha rätt värden.. utgör en stor karaktär.

SAMMANFATTNING:1.

Du kan ändra inställning, men du kan 't ändra din karaktär bara sådär.
2.

Karaktär är mer på identitets attityd är hur du närmar dig saker.
3.

Karaktär kan byggas genom utbildning medan inställning byggs genom erfarenhet.
4.