Skillnaden mellan Hyundai Coupe och TuscaniHyundai Tiburon vs Tuscani

Det finns en hel del surr om Hyundai Tuscani med många Tiburon användare som vill ändra sina fordon till Tuscanis. Egentligen finns det egentligen ingen skillnad mellan Tiburon och Tuscani eftersom de är samma fordon men med olika namn. Det är mer allmänt känd som Tiburon men namngavs Tuscani i Kanada och i Korea.

Den enda konsekvent skillnaden mellan Tiburon och Tuscani är emblem eller emblem som ligger längst fram i bilen. Tiburon bär Hyundai 's stiliserade' H 'logo precis som de flesta andra Hyundai fordon. I jämförelse har Tuscani ett stiliserat' T 'överlagras ovanpå gråa och svarta ränder och inskrivet i en silver eller krom cirkel. Om du letar efter för någon signifikant skillnad, det finns egentligen ingen som båda fordonen har samma motorer och ganska nära identisk styling. för att ändra sina Tiburons i Tuscanis, många människor bara leta efter tuscani emblem och byta den med Hyundai emblem på sin Tiburon.

Hyundai har utvecklat ett rykte om att skapa budgeten bilar som erbjuder utmärkt bang för den ökända buck men don 't verkligen mycket för dem som söker till en sportigare och mer spännande fordon. Detta är vad många uppfattade Tuscani att vara en förbättrad version av den . vanligt Tiburon Även om det finns inga signifikanta skillnader mellan de två fordon som skulle göra ett bättre än den andra, en hel del människor fortfarande vill ha sina Tiburons kallas Tuscanis, åtminstone bara att förlora Hyundai emblem.Detta fenomen har ökat under åren som även Hyundai har tagit notis och kan dra nytta av det. Det finns rykten om att Hyundai snart skulle förgrenar ut Tuscani i en sportig modell som skulle ha flera fördelar jämfört med sin Tiburon motsvarighet. Hyundai hoppas att detta kommer att minska sin budget vänliga rykte och hjälpa den att få dragkraft på mer exklusiva marknaden.

Sammanfattning:

1. Tiburon är huvudprodukten medan Tuscani är bara ett annat namn för Tiburon används på vissa marknader.
2. Det är känt som den Tuscani i Kanada och Korea och Tiburon överallt annars.