Skillnaden mellan astrologi och horoskopAstrologi vs horoskop

Vet du skillnaden mellan astrologi och horoskop? Om inte, jag antar att du 're mer bekant med horoskop eftersom Internet och trycksaker har ofta någon diskussion eller sektioner om dagliga eller regelbundna horoskop avläsningar.

Per definition, 'astrologi' är mer av en studie av himlakroppar 'positioner på himlen. I denna mening, många ser det som en form av vetenskap eller pseudovetenskap. Vissa astrologi experter markerar också det som en form av tro att ovannämnda planeternas positioner har några direkta effekter på utvecklingen av mänskliga angelägenheter och förekomsten av jordiska naturfenomen. det finns faktiskt många typer av astrologi. den vanligaste formen är förmodligen västerländsk och kinesisk astrologi.

Dessutom andra tolkar astrologi som föråldrade versionen av dagens astronomi. Astronomi vi vet idag är faktiskt härstammar från en av de två huvudområden för forntida astrologi som är den Horarisk astrologi. Denna uppdelning mäter rörelse himlakroppar. Detta blev senare viktigt för skapandet av andra divisionCjudiciary astrologi, som är mest känd (även upp till denna dag) för dess användning i att söka trender och erbjuder förutsägelser (mer benägna med horoskop).

Däremot är ett horoskop ett diagram, diagram, eller grafisk representation av himlen. Denna graf eller diagram visar planeterna 'positionerna och stjärntecknen. Dessa diagram används av horoskop entusiaster i beräkningen av födslar och konsten att förutsäga framtida händelser ett' liv. Styrs av en sådan, kan en person uppmanas att agera på ett visst beteende så att hans dag bättre. Vissa argumenterar om betydelsen av horoskop eftersom flera studier gjordes för att kontrollera deras giltighet endast att ta reda på att de flesta, om inte alla, slutade falskt.Etymologiskt är ett horoskop tas från det grekiska ordet 'horoskopos', som kan översättas till 'titta på timmar.' Det är mycket relaterade till astrologi, eftersom per dess definition, gör det användningen av begreppet astrologi på planeternas positioner över rymden. När du studerar astrologi, kommer du så småningom gå djupt in horoskop. Men om man studerar horoskop, det är inte alltid säkert att du kommer att lära alla tyngdpunkterna för astrologi.

Sammanfattning:

1. Astrologi betraktas som en pseudovetenskap som tron ​​att planeterna 'respektive positioner i rymden har viss effekt på mänskliga angelägenheter och natur jordiska fenomen. Det är mer av en studie.
2. horoskop är mer av ett diagram eller ett diagram som använder sig av astrologi begrepp. De fungerar som guider för människor om hur de ska agera eller uppträda. Till en viss grad, det tjänar också till att förutsäga vissa delar av ett 's framtid.