Skillnaden mellan EGO och GEOEGO vs GEO

Paintball är ett spännande spel som alla älskar. EGO och GEO är paintball gevär som ofta används för att spela paintball. Både EGO och GEO paintball gevär erbjuder hög hastighet, och är mycket tillförlitliga. De har en större noggrannhet än någon annan paintballgeväret. Även om både EGO och GEO paintball gevär är väl utformad, deras egenskaper är mycket olika.

En av de viktigaste skillnaderna som kan märkas mellan GEO paintball gevär och EGO paintball gevär, är det sätt som de spruta. Om det finns ett jämnt flöde av färg från EGO paintball gevär, bara färgen hoppar ut ur en GEO paintball pistol. Det finns en skillnad i konstruktionsteknik som skiljer EGO och GEO sprut kapacitet.

När man överväger deras utseende, har GEO paintball gevär en bättre och mer elegant utseende, än EGO paintball pistol. Detta beror på att GEO paintballgeväret är spole matad, vilket innebär att alla delar av pistolen är placerade på insidan. Medan EGO paintball gevär har en tallriksventilkonstruktion, geo paintball gevär komma med en spole ventilkonstruktion.

Geo paintball gevär är också mer praktiskt än EGO. Det finns inget behov att ta bort bultarna, eller för att rengöra ögonen, eftersom allt är självhållna. Å andra sidan, de EGO vapen måste skruvas fast och rengöras, men det betyder inte att de EGO vapen behöver mycket underhåll.

En annan skillnad ses mellan EGO och GEO, är deras hastighet. De EGO paintball gevär skjuter snabbare än GEO paintball gevär och GEO paintball gevär skjuter för längre sträckor än EGO paintball gevär. Dessutom EGO paintball gevär är lätta och enkla att hantera jämfört med GEO paintball gevär.Sammanfattning:

1. Om det finns ett jämnt flöde av färg från EGO paintball gevär, bara färgen hoppar ut ur en GEO paintball pistol.

2. GEO paintball gevär har en bättre, mer elegant utseende, än EGO paintball pistol.

3. EGO paintball gevär skjuter snabbare än GEO paintball gevär, men GEO paintball gevär skjuter för längre sträckor än EGO paintball gevär.