Skillnad mellan praktik och repetitionPraktiken vs repetitionen

Många människor får ofta förväxlas med 'praxis' och 'repetition.' Även om dessa två termer har ett långtidsförhållande, finns det en ganska stor skillnad mellan dessa två termer.

Öva på
Praktiken sker med frihet perfektion. Egentligen kommer perfektion från regelbunden träning. Som det är sagt 'Övning ger en människa perfekt.' Praxis görs vanligen regelbundet tills den slutliga optimala resultat uppnås. Det sker om och om igen för att få total perfektion i det. Det kan utföras ensam, med en massa människor runt, eller andra medlemmar eller partner. En person kan göra det hemma, i en park, och även i en bil. Praxis kan göras när som helst.
Till exempel, spelar en gitarr på ett korrekt sätt tar massor av praxis. Man kan behöva spela en enda ackord serie om och om igen för att bemästra det. Lösa trigonometriska frågor är också en praxis formulär att erövra över motivet.

Repetition
Till skillnad från praktiken är en repetition sker före den officiella offentligt framförande eller faktisk startar. Konstant praktiken leder till repetitioner, men en repetition är inte det slutliga resultatet av praktiken. I en repetition, säkerställer en alla viktiga saker i åtanke som om det var den ursprungliga prestanda. Personen ser till att alla detaljer i prestanda för att vara redo och samordnas för att göra en allvarlig inverkan på publiken. Det görs vanligen en dag eller två innan själva presentationen. Platsen för repetition är oftast samma plats där den faktiska prestanda måste göras. Det görs några gånger men med all koncentration på ämnet och en samordnad sinne.Till exempel, i en sten prestanda, övar ett band på samma scen ett par dagar före själva showen. De kommer att markera prestanda som bäst och se till att det inte finns några brister alls.
Samma innebär för något annat offentligt evenemang som pjäser och tal. I pjäser är olika individuella repetitioner organiserat som en musik repetition, genrep, och agera repetition. Alla dessa görs på olika sätt för att förhindra hopblandning brister i lagen.

Sammanfattning:

1. Practice är en konstant handling för att förbättra kompetensen för alla specifika målet medan en repetition är den första förberedelse för en prestation framför en publik.
2. Praxis kan ha brister medan en repetition inte ska ha några brister i samband med det.
3. I en övning, är en person som är fri att uttrycka några känslor eller göra ändringar medan en repetition är en begränsad till en perfekt samordnad och ohöljd sinne.
4. Practice görs för att få perfektion under en viss egenskap medan en repetition görs för att säkerställa att prestandan i den kommande händelse går smidigt.
5. Practice tar ganska mycket tid medan en repetition sker bara några dagar innan själva akten.
6. Practice är en personlig händelse medan en repetition är en grupp händelse.