Skillnaden mellan Alfa och Beta Kort



 Alfa vs Beta Kort

Har du någonsin hört talas om Magic: The Gathering kort? Det är först nyligen som jag har hört talas om det. Hade jag inte fått i uppdrag att skriva om det, jag verkligen skulle ha förblivit ovetande om dess existens.

Magic: The Gathe är ett kortspel som kombinerar rollspel och strategi. Det kan spelas av två eller flera personer offline eller online. Spelet är en kamp mellan kraftfulla guider som använder magiska trollformler, objekt och varelser avbildas på korten för att besegra motståndare.

De flesta magiska kort har symboler på sina fronter som gör dem lätta att identifiera, men äldre kort don 't har dessa symboler Det finns många versioner som har producerats,. Alpha, Beta, 4, 5, obegränsad, och reviderad.

Reviderade kort har en svart linje runt bilderna och har haft nya kort till. Obegränsat kort har fasade kanter och ser mörkare, medan de 4: e och 5: e upplagorna kan särskiljas genom att titta på deras upphovsrätt datum.

Det finns också Collector 's Edition kort, som har raka kanter och gränser är guld. Två andra utgåvor är Alfa och Beta kort som skiljer sig i flera avseenden.

Alpha kort är den första upplagan av den ursprungliga Magic: The Gathe Limited Edition kort set. Det fanns fel och brister i Alpha kort som tryckfel och brist på standardiserad formulering för kort text. Cirkeln av skydd: Svart och vulkaniska ön var också av misstag utelämnats från uppsättningen.



Den har alla de ursprungliga mekaniken i spelet. Alpha kort har mer rundade och hårdare gränser än alla andra kort. Det finns 295 olika Alpha kort och det mest anmärkningsvärda är:

* Power Nine: Black Lotus, Mox Pearl, Mox Sapphire, Mox Jet, Mox Ruby, Mox Emerald, släkt- Recall, Time Walk, och Timetwister.
* Dual Lands: Tundra, Underground Sea, Badlands, Taiga, Savannah, buskmark, Bayou, tropisk ö, och platå.
* De Boons: Healing Salve, släkt- Recall, Dark Ritual, Blixt kasta, och Giant Growth.
* Chaos Orb: Kräver fingerfärdighet för att spela bra.

Beta kort är den reviderade versionen av Alpha kort. De misstag i Alpha kort korrigerades i Beta kort och det släpptes eftersom Alpha kort hade sålts ut.

På grund av återställandet av utelämnade kort, det finns 302 olika Beta kort, mer än den ursprungliga 295 av Alpha kort. Beta kort är också billigare än Alpha kort men båda är dyrare än andra utgåvor.

Det anmärkningsvärda korten i Beta kort set är densamma som i Alpha kort set. Skillnaden är att vulkanö har lagts till Beta kort set.

Sammanfattning
1. alfa- och beta-kort har samma kort, är den skillnaden att Alpha kort trycktes med misstag och försummelser som korrigeras i Beta kort.
2. Alpha kort är dyrare än Beta kort.