Skillnaden mellan Lynx och AxeLynx vs Yxa

Finns det en skillnad mellan Lynx och Axe? När man tittar på namnen det finns en skillnad, men när man tittar på de produkter de är desamma. Både Lynx och Axe är både män 's deodoranter. Lynx och Axe är samma produkter med olika namn för olika marknader.

En produkt av Unilever, är Lynx det namn som används i Storbritannien, Irland, Australien och Nya Zeeland. Samma produkt Lynx är känd som Yxa i andra länder. Företaget har gett produkt olika namn för att undvika pinsamheter att namnet skapar i olika regioner. För den brittiska 'Lynx' kan betyda 'en stor katt', men det kan vara en svära ord i något annat land.

Unilever lanserade Axe 1983 i Frankrike. Strax efter framgången av produkten i Frankrike, var det marknadsförs i andra europeiska länder där det också allmänt accepterade. I UK och Irland, kan namnet 'Axe' inte användas på grund av något varumärke problem, och så de gav produkten namnet Lynx. Det var i 1985 att Lynx infördes i UK

Både Lynx och Axe började som kroppen sprejer, men de har vågat till andra format som roll-ons, antiperspiranter, spray och deodorant pinnar. Båda produkterna kommer huvudsakligen i bärnsten, kryddig och mysk dofter.Axe har kommit ut med många varianter som inkluderade de geografiska namn som Axe Afrika, Axe Java Nevada, och Axe Inca. Axe har också kommit ut med olika produkter som Dimension, Dark Temptation, Apollo, Phoenix och gravitation.
Lynx har också kommit ut med andra produkter såsom; Lynx Afrika, Lynx Boost, Lynx Vice, mindre sprayer när du är på resande fot (Bullet), deodoranter för känslig hud, och även en spray som har en föränderlig doft för att locka flickor.

Sammanfattning:

1. Både Lynx och Axe är både män 's deodoranter. Lynx och Axe är samma produkter med olika namn för olika marknader.
2. En produkt av Unilever, är Lynx det namn som används i Storbritannien, Irland, Australien och Nya Zeeland. Samma produkt Lynx är känd som Yxa i andra länder.
3. Unilever lanserade Axe 1983 i Frankrike. Strax efter framgången av produkten i Frankrike, var det marknadsförs i andra 4. Europeiska länder där det också allmänt accepterade.
5. Det var i 1985 att Lynx infördes i UK
6. Både Lynx och Axe började som kroppen sprejer, men de har vågat till andra format som roll-ons, antiperspiranter, spray och deodorant pinnar.