Skillnaden mellan fadern och pappaFar vs pappa

Orden 'pappa' och 'pappa' är mer än bara klartext. Även om båda är tekniskt samma, sanningen är att det finns många mycket viktiga skillnader mellan de två som exemplifieras i sina roller vad som en far och att vara en pappa menar. Fastställande av huruvida en är en pappa och inte bara en pappa kan åstadkommas genom att inte bara titta på den personen som han är, men titta på honom med sin närmaste omgivning (familj, vänner och andra närstående).
Om din familj redan anser dig som en ansvarsfull pappa, är chanserna ni vet också vad som en far är. Dessutom, om du är den typen som lämnar din son på din mamma 'hus, så att hon kan sitta barnvakt honom medan du tar ledigt för att gå dricka med din öl kompisar, då mest troligt att du' re denna pojke 'far inte hans pappa. Om du kan se ett barn titta på sin far med glödande ögon, glad och samtidigt säker på att allt kommer att bli bra eftersom 'pappa' är här, då är du antagligen detta barn 'pappa inte bara en far. Dessa omständigheter ger dig en bild av skillnaden mellan att vara en far och en pappa.

Däremot en far tänker helt enkelt om att ta hand om sin familj i sig. Så länge han kan betala räkningar i tid, och så länge han lätt kan leverera mat eller de grundläggande behoven för sin familj, då han 'är redan bra med det! Om han kommer att prioritera uppgifter och aktiviteter, kommer han att överväga sin behöver först över alla andra och med hans familj 'behov. En far är den som lätt kapitulerar under tider av kriser inom familjen, mest speciellt det som involverar hans hustru. Han kommer att kalla det avslutas och lämna sina barn med sin mamma, eftersom han tror att de kommer att bli lyckligare utan honom. Sanningen är att han kommer att vara den som kommer att bli lycklig.

Och så, om du är en kvinna som söker en livstid partner och redan har barn i din familj, då du bättre leta efter en man som är pappa material inte far material. Känna hans prioriteringar, sina känslor om att ha barn, hans planer för din framtida familj, och säkert du kommer att ha en idé om han är i stånd att vara pappa.Sammanfattning:

1. En far levererar bara hans familj med de grundläggande behoven av kläder, husrum och mat.
2. En pappa ger vägledning till sina barn eller familj ovanpå förse dem med de grundläggande behoven i livet.
3. En far är någon som bidrar till den fysiska skapelsen av ett barn från vilken sperman har erhållits att gödsla mamma 's äggcell.
4. En pappa finner tillfredsställelse i att interagera med sin fru och barn mer än när han lyckas i sin karriär. Han kan visa mer kärlek till dem än vad en pappa kan visa.