Skillnaden mellan kväll och eftermiddagKväll vs eftermiddag

Man 'liv kretsar kring tiden. Varje ögonblick av hans liv definieras av hur han använder den tid som han får. Från den tid han vaknar upp på morgonen till den tidpunkt då han går i pension på kvällen, är hans liv präglas av tid.

Tid är viktigt för en väl fungerande samhället och världen. Det är en av de sju fundamentala fysikaliska mängder av internationella enhetssystemet (SI) och mäts med hjälp av klockor.

Olika platser upplever en skillnad i tid eftersom den elliptiska jorden kretsar kring solen och vänder på sin axel. Det är också på grund av detta att människor blir förvirrade om vilken tid på dagen markerar morgon, eftermiddag, kväll och natt.

Morgonen är den tid då solen går upp, det ögonblick när mörkret vänder sig till ljus, präglad av gryningen av en ny dag. Det kommer efter natten vilket är den tid som präglas av mörker, den tid då människor vila och pension.

Eftermiddag definieras som den tid på dagen som är mellan middag och kväll. Det skiljer sig från begreppet 'efter middagen' eller 'post meridiem' (på eftermiddagen) på latin som används i 12-timmarsklocka med hänvisning till tiden från klockan tolv till midnatt.Det kommer en sekund efter 00:00 o 'klockan lunchtid och pågår fram till omkring 5:30 till 6:00 o' klocka pm dess slut markeras av stängning av standard arbetsdag, den tid då människor går hem från arbetet eller skolan och förbereda för middag.

Folk brukar förbereda sig för kvällsmåltid och läggdags under denna tid. Solnedgången vaktmästare officiellt sitt slut och banar väg för kvällen vilket är den tid då människor upplever långsam blekning av ljuset.
'Evening' definieras som den tid på dagen som kännetecknas av en minskning av dagsljus. Det är perioden mellan eftermiddagen, vilket är den tid då solen börjar att ställa in, och natt, vilket är den tid då de flesta människor har deras kväll måltider och läggdags.

Det kännetecknas av skymning eller skymning när ljuset tonar sakta för att ge plats för mörkret som kommer med natten. Det har observerats under minst två timmar från cirka 5:30 till 6:00 o 'klocka p.m. när standarden arbetsdag stänger till 08:00 o' klocka p.m. när folk går i pension för dagen.

Sammanfattning:

1. Eftermiddag är den tid på dagen som kommer efter middagen och innan kvällen medan kväll är vilken tid på dagen som kommer efter eftermiddagen och innan natten.
2. eftermiddag 's slut präglas av den nedgående solen som markerar början av kvällen.
3. Eftermiddag kommer en sekund efter 00:00 o 'klockan lunchtid och pågår till 5:30 till 6:00 o' klocka pm medan kväll börjar vid 5:30 till 6:00 och varar fram till omkring 8:00 o 'klocka e.m