Skillnaden mellan samlag och befruktningSamlag vs befruktning

I begreppen reproduktion, bör vi vara försiktiga med några av de ord vi använder som vi felaktigt kan identifiera och missbruk sådana ord. När detta händer, kan vi förvirra människor som verkligen vet innebörden bakom dessa ord, och vi skulle kunna förvirra framtidens människor som inte är medvetna om innebörden av dessa ord.

Ord som 'samlag' och 'föreställning' är ord som ska fastställas först så att studenter som är nybörjare att stöta på dessa ord inte kommer att bli förvirrade.

'Samlag' är synonymt med 'sex' eller 'samlag'. Det händer när två könsorgan, 'tränger s organ kvinnan' den manliga sexuella organ. Samlag görs för att reproducera till förmån för befruktningen. Samlag kan göras genom gifta par eller icke-gifta par. Samlag som är längre än frivilliga medel och bortom rätt ålder betraktas som våldtäkt. Samlag är en aktivitet som utförts av par att uttrycka sin kärlek och bevara sitt äktenskap eller deras förhållande. Eftersom denna verksamhet binder dem samman, gör det också deras förhållande för evigt. Samlag för någon är en form av kul som inte bör vara. Detta resulterar i sexuellt överförbara sjukdomar, hiv och aids som är förhärskande i världen just nu. Detta sexuell promiskuitet bör inte utföras av människor som de kommer att få en större chans att smittas varierande sexuella sjukdomar plus blodrelaterade sjukdomar såsom hepatit B.

Befruktning, å andra sidan, uppstår när det finns en union av ägget och spermie. Denna process är också vad man kallar befruktning. I denna process, när samlag har ägt rum, kommer spermie simma sin väg in i äggledaren där den möter en äggcell eller ägg. Det kommer då att förena bilda en zygot. Zygoten kommer sedan vila inne i livmodern där den kommer att genomgå andra sexuella processer såsom mitos tills det blir ett embryo, foster, upp till en fullt utvecklad spädbarn.Conception får eller får inte förekomma bland par om en av dem, antingen manliga eller kvinnliga, är infertil. För dem som inte vill bli gravida, kan sexuella hinder och metoder göras för att stoppa befruktningen som bär kondomer. Befruktningen till leverans av barnet kommer definitivt att stärka äktenskapet människor eftersom de redan se sin frukt av kärlek. Men vissa använder abort som är en synd för den katolska kyrkan för kvinnor eller par som inte vill ha ett barn.

Sammanfattning:

1. Samlag är handlingen att samlag eller ha sex medan befruktning är processen för befruktning.