Skillnaden mellan Cavity och VakuumKavitet vs Vakuum

'Cavity' och 'vakuum' är mycket olika ord, i allmänhet språk, människor kan använda dem för att hänvisa till hål, men en hålighet innebär särskilt ett tomt utrymme i ett fast föremål, och ett vakuum hänvisar särskilt till ett tomt utrymme eller plats som är till och med saknar luft.

Hålighet
Dictionary betydelserna av 'hålighet' är:

Karies inom tandvården.
Tomt utrymme i ett fast föremål, exempelvis kroppshålighet, etc.

Uttrycket 'kavitet' används i många sammanhang. Den hänvisade ursprungligen till ett tomt utrymme eller hål. Detta ord har härstammar från ordet 'cavite' som är en medelfranska ord. Detta ord används inom tandvården, medicin och elektronik. Inom tandvården den hänvisar till hålen som är formade i tänderna på grund av karies. De är de vanligaste tandproblem och kan förekomma i människor i alla fördelat på ålderskategorier karies händer när bakterier växer i livsmedlet fastnar i-mellan tänderna och skada tänderna. Inom medicinen hänvisat till det tomma utrymmet i människokroppen, till exempel, en kroppshåla, det utrymme där alla organ är belägna, eller en rygg hålighet, bukhålan, etc. I elektronik det används för att hänvisa till resonatorer. De resonatorer skapar eller väljer frekvenser som per våglängderna som redan finns i hålrummet av enheterna.Vakuum
Ordboken innebörden av 'vakuum' är ett utrymme helt utan någon form av materia, inklusive luft eller gas. Det är särskilt annorlunda än någon annan kavitet eller ett hål eller utrymme som den har ingen fråga. Vetenskapligt sett, har det vakuum viss mängd gas som har ett lägre tryck än trycket hos gasen utanför det ihåliga eller utrymme. 'Vakuum' används för många ändamål som: svetsning, förpackning och skydd av filament i lamporna. Yttre utrymme, det vill säga utrymmet utanför jorden 'atmosfär, anses ha den absoluta vakuum. Ordet' vakuum 'härstammar från det latinska ordet för' tomrum '.

Sammanfattning:

1. 'Cavity' avser hål orsakade i tänderna på grund av karies, inom tandvården. Man hänvisar också till ett tomt utrymme i kroppen som rymmer organ, etc. Denna användning är främst inom medicin. Och 'hålighet' avser även resonatorer inom elektronik. 'Vacuum' avser ett tomt utrymme saknar frågan.