Skillnaden mellan Air Guard och flygvapnetAir Guard vs Air Force

Air Guard och flygvapnet är relaterad till luftrum USA. Air Guard är en del av den större flygflottiljen. Båda krafterna har många likheter men även då flygvapnet har en bredare roll i landet 's säkerhet ..

När man jämför de två, är den ledande luftkrig tjänst i USA flygvapnet. En viktig skillnad som kan ses är att flygvapnet är på heltid, medan Air Guard är deltid. Air Guard innebär oftast en helg i månaden eller två veckor på ett år.

Ett av huvudsyftena med Air Guard är att fungera som en reserv till flygvapnet. Till skillnad från flygvapnet, är Air Guard strukturerad på tillstånd och territoriell grund. Air Guard är närvarande i alla stater. Den statliga regulatorn är befälhavaren-in-chief av Air Guard. Å andra sidan, är president överbefälhavare för flygvapnetAir Guard bildades 1916 och var en del av New York National Guard. Flygvapnet var också en del av Army Air Force. Air Guard och flygvapnet fick separerade som unika grenar 1947.

Flygvapnet har full kontroll över America 's luftrum. Flygvapnet personal är utbildade och utrustade för ihållande offensiva och defensiva flygverksamhet. Air Guard uppmanas i tider av inhemska kriser och katastrofer som orkaner, bränder, översvämningar och jordbävningar . de kan aso kallas för federal plikt i tider av krig sanktionerade av kongressen. ordföranden kan även uppmana Air Guard, med regulatorerna 'ConSet, för att undertrycka uppror, avvärja invasion eller verkställa federala lagar om landet eller dess territorier är i fara.

Sammanfattning
1. Air Guard är en del av den större flygflottiljen.
2. Flygvapnet är den ledande luftkrig tjänst i USA. Ett av huvudsyftena med Air Guard är att fungera som en reserv till flygvapnet.
3. Air Force är på heltid, medan Air Guard är deltid.
4. statliga regulatorn är befälhavaren-in-chief av Air Guard. Å andra sidan, är president överbefälhavare för flygvapnet
5. Flygvapnet personal är utbildade och utrustade för ihållande offensiva och defensiva flygverksamhet.