Skillnaden mellan Aldor och ScryerAldor vs Scryer

Den Aldor och Scryer är två fraktioner som bor inom Shattrah stad i Outlands. Vid en viss nivå, kan du välja mellan de två. Att få rykte om en skulle minska den andra av 10% mer av den mängd rykte som vunnits. Processen kan vändas om, men det tar lite slipning för att komma tillbaka till upphöjd. Den Aldor består av draenei medan Scryers består av blod alver. Detta har några smärre konsekvenser om din karaktär är en av de två tävlingarna. Draenei börjar som vänligt med Aldor och ovänliga med Scryers; motsatsen är sann för Blood Elves.

Varje fraktion har sitt eget läger inom Shattrah stad med separata hissar som leder till var och en. Den Aldor 's uppgång är mycket högre jämfört med den för den Scryer' s tier. Det kanske inte är så viktigt men otåliga spelare kan dra nytta av att välja Scryers. Hoppa från Aldor 'uppgång kommer säkert att leda till döden, men det' s överleva från Scryers nivån.

Om du är en Jewelcrafter, kan det vara klokare att gå med Aldor, eller åtminstone skjuta upp sidospår med Scryers. Den jewelcrafting tränare ligger i Aldor stiga, och även ytterväggar med Scryers inte skulle diskvalificera dig från att lära från honom, vakterna skulle vara fientlig mot dig och förmodligen skulle attackera dig när du kommer in i sortimentet.Nästan alla skillnader ovan citerade skulle förmodligen bli försumbar när du går över de främsta nivåerna för Outlands. Det enda som du förmodligen skulle hitta viktig är den bonus som tillhandahålls av skulder inskriptioner som båda fraktionerna ger. De inskriptioner som tillhandahålls av Aldor tenderar att ge skador, attack makt, healing, och Dodge. Med Scryers, inskriptionerna ger krit, försvar, och mana regeneration. Det borde ge dig en guide om huruvida att välja Scryers eller Aldor baserat på statistik som du skulle behöva för din build.

Sammanfattning:
1. Aldor består av draenei medan Scryers består av blod alver
2. Aldor ökningen är mycket högre från marken jämfört med Scryer 's tier
3. jewelcrafting tränare i Shattrah ligger i Aldor uppgång och inte i Scryer 's tier