Skillnaden mellan försvars- och försvarDefence vs. Defense

Orden 'försvar' och 'försvar' kan betyda en hel del saker, men många fortfarande frågar om de är lika eller inte. Svaret är: De är verkligen samma. Att veta varför och hur de har samma betydelser, läsa vidare.

Främst är det viktigt att veta att det finns två stora noteringar av stavningar som allmänt accepterade idag över hela världen. Dessa är de brittiska och engelska stavningar. Tillbaka i 18-talet var de engelska stavning inte är standardiserade, vilket ledde till stor förvirring efter flera brittiska stavade ord dykt upp och offentliggjordes. Till allmän kunskap om de flesta människor, har Webster varit framträdande förespråkare för det engelska systemet. I detta avseende är 'försvar' den amerikanska stavningen medan 'försvar' är den brittiska motsvarighet som hänför sig till samma term. Australien, Kanada, och de brittiska språk användare föredrar den brittiska notation, medan det amerikanska systemet används huvudsakligen i Nord- och Sydamerika och i vissa delar av Asien.

I sport, kan orden 'försvar' eller 'försvar' också betyda hur ett lag eller spelare försvarar eller skyddar sitt ansvarsområde från störande attacker av andra motståndarlaget. I många sporter som ishockey, vattenpolo, basket och volleyboll, bland andra, denna term ofta används av tränare, fläktar och spelarna själva.När det gäller den militära scenen, kan orden avser handlingen att skydda sig antingen genom användning av skyddsanordningar, vapen, terrängen fördel, och ett 's kroppsdelar i handlingen att försvar eller försvar. Mer så detta ord kan innebära den totala taktik som en enhet eller enheter använder för att parera en attack.

Ordet används i många olika områden i vetenskaperna och lag. Den kan användas i en domstol för att betyda motverkan av svaranden eventuella avgifter placeras mot honom eller henne. Genom att förneka dessa avgifter, är han eller hon sedan göra ett försvar eller försvar. Dessutom kan ordet också avser en mekanism i kroppen, specifikt 'försvarsmekanism.' Denna term ofta används i vetenskapen som i psykologi. Ordet kan också fungera som ett substantiv där den blir föremål som talat om som: 'Den huvudsakliga försvaret av hamnen var havet väggen.'